«Με το δεξί» μπήκαν οι Κορασίδες της Ελπίδας στο Final Four του Πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, αφού κατάφεραν να λυγίσουν τον Άρη με 3-2 σετ και να πάρουν τη νίκη, που θα τους δώσει ακόμα περισσότερη δύναμη για την συνέχεια!

Στην αναμέτρηση για την 1η αγωνιστική της τελικής φάσης, στo Δ.Α.Κ. Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», οι «πράσινες» βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 και 2-1 αλλά δεν το έβαλαν κάτω και έφτασαν στην επικράτηση, δείχνοντας αυτοσυγκέντρωση και μεγάλη θέληση στα κρίσιμα σημεία.

Η ομάδα του Γιώργου Τεμελούδη στρέφει πλέον την προσοχή της στις δύο επόμενες αναμετρήσεις, που θα γίνουν στη Μίκρα: Αύριο (Δευτέρα 28/02, ώρα έναρξης 20:00) με αντίπαλο τον Ναύαρχο Βότση και μεθαύριο (Τρίτη 01/03, ώρα έναρξης 18:00 - LIVE STREAM από την ΕΠΕΣΘ στο YouTube) απέναντι στον ΠΑΟΚ. 

Τα σετ: 25-13, 23-25, 25-14, 09-25, 10-15.

ΑΣ ΑΡΗΣ (Δράμπας): Μήνου, Φετφατσίδου, Εξαδάκτυλου, Βούλγαρη, Ιγγιλή, Χωριάτη / Κανελλοπούλου-Κυριακοπούλου (λ), Παπαδοπούλου (λ), Παπαφίδη, Σωτηράκογλου, Δημητρούλια, Ναστούλα, Βαμβακίδου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Τεμελούδης): Ταυλίκου, Δουμπάρατζη, Γκιζάρη, Τσιουκάλα, Σιχλετίδη-Κλείτσα, Μανικάκη / Σιάκη (λ), Μαλίκα (λ), Α. Μπαλούτη, Ξεφτέρη, Ε. Μπαλούτη, Παπαθανασίου.