Ο τρίτος αγώνας θα είναι και ο καθοριστικός για τους Παίδες της Ελπίδας στο Final Four του Πρωταθλήματος ΕΠΕΣΘ, όπου γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους από τον Πήγασο Πολίχνης (3-0 σετ) αλλά διατήρησαν ανέπαφες τις πιθανότητές τους για είσοδο στην προνομιούχο τριάδα της τελικής κατάταξης.

Οι «πράσινοι» δεν μπόρεσαν να κοντράρουν τον Πήγασο, στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Final Four στο ΔΑΚ Πολίχνης «Αλέξανδρος Νικολαΐδης», ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό δεν αλλάζει σε τίποτε τον στόχο τους: Όλα θα κριθούν αύριο (Τρίτη 22/02) στις 19:00, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (LIVE STREAM στο YouTube: https://youtu.be/BzWyJE5xLRQ), ο νικητής του οποίου θα κατακτήσει την 3η θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.
Αντίστοιχα, η πρωτιά θα κριθεί στο ζευγάρι ΠΟ Μουδανιών - Πήγασου Πολίχνης (21:00, LIVE STREAM: https://youtu.be/qgJGNH24-Wc), των ομάδων που έχουν μέχρι στιγμής από δύο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Τα σετ: 25-11, 25-13, 25-10.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Μαζιώτης): Παναγιώτου, Πετρίδης, Στεφανίδης, Σεμερτζίδης, Αδαμίδης, Τέλιος Δ., Αυγερινός (λ), Τέλιος Ι. (λ), Σδραυκάκης, Δημόκας, Ουζουνίδης, Παπαλάμπρου, Μπαρλής, Θάνος.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Μπαλάσκας): Σταμάτης, Ελευθεριάδης, Στάικος, Κλεανθίδης, Τζιάφας, Γκανέλας, Στεργίου (λ), Καραγιάννης (λ), Ιατρού, Στέφος, Κεφαλάς.