Ενδέκατη συνεχόμενη «καθαρή» νίκη για τις Γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο πρωτάθλημα της Α2, με το επιβλητικό 3-0 επί της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου, έπειτα από σπουδαία εμφάνιση.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο πρωτοπόρους του ομίλου, που όμως είχαν διαφορά 11 βαθμών μεταξύ τους, δεν αποτέλεσε ντέρμπι στην πραγματικότητα, καθώς οι «πράσινες» επέβαλαν τον ρυθμό τους και επιβεβαίωσαν τη βαθμολογική υπεροχή και την αήττητη πορεία τους, αποδίδοντας εκπληκτικά στο πρώτο σετ. Οι φιλοξενούμενοι επανήλθαν δυνατά στο δεύτερο σετ και πίεσαν για να το κατακτήσουν, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε και πάλι στην Ελπίδα, που έφτασε χωρίς πρόβλημα στην τελική επικράτηση.

Ο κόουτς Γιώργος Γεωργιάδης είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλες τις αθλήτριές του, οι οποίες κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων που μπόρεσαν να βρεθούν στην εξέδρα του «Ι. Λεμονίδης».

Δείτε τον αγώνα, που μεταδόθηκε σε live stream μέσα από την σελίδα της Ελπίδας στο Facebook

Τα σετ: 25-11, 26-24, 25-20.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παντελίδου, Παπάζογλου, Σουπιώνη, Κεσεσίδου, Κοσμά, Σκουλούδη / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Αθανασιάδου, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκη, Νώτη, Βασιλειάδου.

ΜΑΣ ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ: Μπίτση, Σοφ. Κώστογλου, Σταυρίδη, Δαμιανίδου, Γιοβανέκου, Στ. Κώστογλου / Φούρα (λ), Παλτιμσίζογλου (λ), Καντίδου, Καραϊσαρλή, Γεράνη, Μπακοπούλου, Πυργιώτη.