Όμορφη εμπειρία αποτέλεσε για τις Γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων το πέρασμα από την Αλεξανδρούπολης, όπου επικράτησαν επί της γηπεδούχου Νίκης με 3-0 σετ. Το δέκατο «τρίποντο» των κοριτσιών του Γιώργου Γεωργιάδη σε ισάριθμους αγώνες στη φετινή Α2 Γυναικών δεν ήταν το δυσκολότερο ή σημαντικότερο, ίσως όμως ήταν το πιο γλυκό, καθώς ανέδειξε πλήρως την ενότητα και το ομαδικό πνεύμα που χαρακτηρίζει αυτή την παρέα:

Στην αποστολή βρέθηκε σύσσωμη η ομάδα, συμπεριλαμβανομένης της Πέρσας Παπαδοπούλου και της Αλεξάνδρας Ράντοβιτς, οι οποίες αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους αλλά δήλωσαν παρούσες, συνόδευσαν τις συμπαίκτριές τους στην Αλεξανδρούπολη και πανηγύρισαν μαζί τους!

Στο αγωνιστικό σκέλος, η διαφορά δυναμικότητας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στις γηπεδούχους, που βρέθηκαν κοντά στο σκορ μόνο στο 2ο σετ.
Δεύτερο ντεμπούτο με την ομάδα μας έκανε η Πηνελόπη Νώτη, που ξαναφόρεσε τη φανέλα των «πράσινων» έπειτα από τεσσεράμισι χρόνια και θα αποτελέσει μια επιπλέον πολύτιμη λύση για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Τα σετ: 10-25, 23-25, 12-25.

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Σάκης Μουστακίδης): Μπαρή, Χατζηχαραλάμπους, Καράμπαλη, Σαράντη, Χατζηνικολάου, Παπάζογλου / Πασπαλά (λ), Παπά.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γιώργος Γεωργιάδης): Παντελίδου, Σουπιώνη, Παπάζογλου, Κόγιτς-Τζούριτς, Κοσμά, Σκουλούδη / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Αθανασιάδου, Νώτη, Τριανταφύλλου, Βασιλειάδου, Κεσεσίδου, Ρουμπάκη.