Αποστολή εξετελέσθη για τους Εφήβους της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που κατέκτησαν την 3η θέση στο Final Four της ΕΠΕΣΘ και μαζί το πολυπόθητο εισιτήριο για τα προκριματικά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, κερδίζοντας με 3-0 σετ τον Άρη στο καθοριστικό παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής!

Η αναμέτρηση αποτέλεσε παράσταση για έναν ρόλο, καθώς οι «πράσινοι» δεν άφησαν περιθώρια αμφισβήτησης στους αντιπάλους τους και έφτασαν χωρίς περιττό άγχος στην επικράτηση.

Τα σετ: 25-12, 25-19, 25-19.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης - Παραφέστας): Τακματζίδης, Μοσχοφίδης, Παχιαδάκης, Γιαμούκογλου, Χασίδης, Χριστοφορίδης / Ζλατίντσης (λ), Στεργίου (λ), Μ. Σταμάτης, Βαρσάμης, Γ. Σταμάτης, Ελευθεριάδης, Γκανέλας.

ΑΡΗΣ (Γκολίτσης): Δ. Πετίκας, Γιαμακίδης, Βακούλης, Τζιούτζιος, Σιώμος, Πατλάκας / Φιλιππίδης (λ), Μπαμπαλιούτας, Χαντζίδης.

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Κουτουνίδης δήλωσε: «Μπορούσαμε στον πρώτο αγώνα με τη ΧΑΝΘ να κάνουμε κάτι καλύτερο. Την πρώτη θέση δεν γινόταν να τη διεκδικήσουμε από τον Πήγασο, αλλά θα μπορούσαμε να πάρουμε τη δεύτερη. Απλά δεν κάναμε καλό παιχνίδι στην πρεμιέρα, ανάλογο με εκείνα που κάναμε χθες και σήμερα, που παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι. Θέλαμε να κερδίσουμε, νομίζω ότι είμαστε καλύτεροι από την ομάδα του Άρη αυτή την στιγμή και πλέον περιμένουμε την επόμενη φάση, για να αποκτήσουμε ακόμα περισσότερες εμπειρίες».

Ο αρχηγός της Ελπίδας Λευτέρης Γιαμούκογλου τόνισε: «Η είσοδος στην τριάδα του Final Four και η πρόκριση ήταν ο στόχος μας εξαρχής. Τα δύο πρώτα αποτελέσματα δεν αντιπροσωπεύουν τη δύναμη της ομάδας μας, αλλά είμαστε χαρούμενοι που θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Επόμενος στόχος μας είναι να περάσουμε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ξανά τον Πήγασο και τη ΧΑΝΘ που θα είναι οι βασικοί αντίπαλοί μας και να προχωρήσουμε παραπέρα».

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι της ΕΠΕΣΘ στο YouTube: https://youtu.be/XJZD1QfAVb8