Χωρίς ανταμοιβή έμεινε η προσπάθεια των Εφήβων της Ελπίδας Αμπελοκήπων κόντρα στον Πήγασο Πολίχνης, από τον οποίο ηττήθηκαν με 3-1 σετ για την 2η αγωνιστική του Final Four του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας.

Οι «πράσινοι» πάλεψαν απέναντι σ' έναν ιδιαίτερα ισχυρό αντίπαλο, κατέκτησαν το πρώτο σετ, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι ανάλογο και στο τέταρτο σετ, ώστε να οδηγήσουν το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Πλέον η Ελπίδα θα τα παίξει όλα για όλα στην αυριανή (Τρίτη 25/01) αναμέτρηση με τον Άρη, στην οποία θα χρειαστεί τη νίκη προκειμένου να τερματίσει στο «τοπ 3» και να πάρει την πρόκριαη για το Πανεπαρχιακό Πρωτάθλημα. 

Τα σετ: 23-25, 25-17, 25-12, 25-23.

ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ (Θεοδώρου): Σωτηρίου, Μποζίδης, Μιχαήλ, Λώλας, Μπαρδούκας, Καρατζόγλου / Μπαλούκας (λ), Καραμάνης (λ), Παλαιοχωρινός, Σιαμπλίδης, Τέλιος, Στεφανίδης, Αδαμίδης, Παναγιώτου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Κουτουνίδης - Παραφέστας): Τακματζίδης, Μοσχοφίδης, Παχιαδάκης, Γιαμούκογλου, Βαρσάμης, Χριστοφορίδης / Ζλατίντσης (λ), Στεργίου (λ), Μ. Σταμάτης, Χασίδης, Γ. Σταμάτης, Ελευθεριάδης, Γκανέλας.