Ενόψει του Final 4 του Πρωταθλήματος Κ21 Αγοριών, το οποίο θα διεξαχθεί 23-25 Ιανουαρίου στο Ε.Γ. Μίκρας, οι προπονητές και αρχηγοί των τεσσάρων ομάδων προχώρησαν σε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΕΣΘ. Αναλυτικά τα όσα ανέφεραν:

Ηρακλής Θεοδώρου (Προπονητής Πήγασου Πολίχνης): «Εύχομαι να γίνει ένα ωραίο τουρνουά όπου θα αναδειχθούν νέα ταλέντα που θα ενισχύσουν το ελληνικό βόλεϊ. Εμείς θέλουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας και να κατακτήσουμε εκ νέου τον τίτλο. Τα παιδιά έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουν εμπειρίες και από αγώνες του Πήγασου στην  Pre League Ανδρών».

Κωνσταντίνος Μπαρδούκας (Αρχηγός Πήγασου Πολίχνης): Στόχος μας είναι η πρώτη θέση και να διεκδικήσουμε και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Έχουμε δυνατή ομάδα με βάθος στον πάγκο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και ευελπιστούμε να το παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Παναγιώτης Σδραυκάκης (Προπονητής ΧΑΝΘ): «Είναι η τρίτη συνεχόμενη συμμετοχή της ΧΑΝΘ σε ένα Final 4. Προσπαθούμε, στη μετά covid εποχή, να στήσουμε με τα νέα παιδιά το ανδρικό βόλεϊ της ΧΑΝΘ, με ένα μέσο όρο ηλικίας 21 ετών.
Πέρσι κατακτήσαμε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και παρά τα προβλήματα προσπαθούμε να ανταπεξέλθουμε. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που θα γίνουν οι αγώνες υπό αυτές τις συγκεκριμένες συνθήκες».

Γιάννης Αδάμος (Αρχηγός ΧΑΝΘ): «Παρά τις δυσκολίες που έχουμε περάσει ως ομάδα, είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε μια καλή θέση στο Final 4, ώστε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες τρεις ομάδες».

Στέλιος Κουτουνίδης (Προπονητής Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Στο Final 4 θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Κάποιοι αθλητές της ομάδας μας έχουν μείνει πίσω από προπονήσεις, επειδή είναι μαθητές της Γ’ Λυκείου, πράγμα που μας δημιουργεί μία δυσκολία. Επιπλέον, λόγω του κορωνοϊού, μετά τις γιορτές έχουμε πρόβλημα να συγκροτήσουμε μία καλή ομάδα, αλλά θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουν και όλες οι υπόλοιπες ομάδες. Για τους παίκτες μας, αυτό το Final 4 με τους τρεις συνεχόμενους αγώνες θα αποτελέσει μία καινούργια, πρωτόγνωρη εμπειρία. Πιστεύω ότι υπάρχει φαβορί για τον τίτλο και είναι η ομάδα του Πήγασου Πολίχνης». 

Λευτέρης Γιαμούκογλου (Αρχηγός Ελπίδας Αμπελοκήπων): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δηλώνουμε για άλλη μια φορά παρόντες στο Final  4 των εφήβων. Θα προσπαθήσουμε, παρ’ όλες τις δυσκολίες της χρονιάς, να έχουμε μία καλή απόδοση. Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε μία θέση στο Πανεπαρχιακό και εν συνεχεία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τέλος, ευχόμαστε να κυλήσει ομαλά η διοργάνωση, χωρίς τραυματισμούς και ασθένειες». 

Σπύρος Γκολίτσης (Προπονητής Άρη): «Ο Άρης δίνει ξανά το «παρών» σε ένα Final 4, καλλιεργούνται τμήματα υποδομής σε όλες τις κατηγορίες. Θέλουμε τον Άρη να πρωταγωνιστεί. Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ μας, καθώς μπήκαμε στο Final 4 ως τέταρτοι, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Χρήστος Γιαμακίδης (Αρχηγός Άρη): «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν στο Final 4 και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε σε αυτό. Εύχομαι να γίνουν ωραία παιχνίδια και να τα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Είμαστε αουτσάιντερ αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για μία θέση στα μετάλλια».