Η μαγεία των Χριστουγέννων και η ομορφιά του βόλεϊ συνδυάστηκαν αρμονικά και σκόρπισαν χαρά σε δεκάδες μικρούς αθλητές και αθλήτριες, στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά που πραγματοποίησαν οι Ακαδημίες Βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης!

Αγόρια από τον σύλλογό μας και τον Πήγασο Πολίχνης, καθώς και κορίτσια, γεννημένα μεταξύ 2009 και 2016, από την Ελπίδα, τον Αετό Φιλύρου με προπονήτρια την πρωταθλήτριά μας Σάνια Κόγιτς-Τζούριτς, τον Ατρόμητο Αγίας Παρασκευής και από την ομάδα του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης, βρέθηκαν στο «Ι. Λεμονίδης» και έζησαν μία αξέχαστη εμπειρία:
Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες χάρηκαν το παιχνίδι, έκαναν χειροτεχνίες και φυσικά απόλαυσαν μελομακάρονα και χυμούς, σε μία απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση, με πολλή γιορτινή διάθεση αλλά και με πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων!

Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά έκλεισε με τις ευχές όλων για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά, με υγεία και πολλά χαμόγελα.
Πλέον, το ραντεβού των Ακαδημιών Βόλεϊ της Ελπίδας ανανεώνεται για μετά τις γιορτές και συγκεκριμένα για το Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022, όταν θα ξαναρχίσουν οι προπονήσεις, με ακόμα περισσότερο κέφι και δίψα για άθληση!