Με τον καλύτερο τρόπο και με μία νέα νίκη, την όγδοη σε ισάριθμα ματς στη φετινή Α2 Γυναικών, αποχαιρέτησε η Ελπίδα το 2021. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη κέρδισε τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης με 3-0 σετ στο «Ι. Λεμονίδης» και σκόρπισε χαμόγελα για μία ακόμη φορά.

Οι «πράσινες» συνέχισαν την άπταιστη πορεία τους, ενώ άλλη μία μικρή αθλήτρια του συλλόγου κέρδισε μία μπάλα βόλεϊ στον καθιερωμένο διαγωνισμό που γίνεται σε όλους τους εντός έδρας αγώνες και παρέλαβε το έπαθλό της με αυτόγραφα από όλες τις βολεϊμπολίστριες της ομάδας!

Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Χορηγός της ομάδας Νίκος Κλείτσιος. Επιπλέον, την όμορφη ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν οι ευχές που απεύθυνε η αρχηγός Μελίνα Παντελίδου σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν στην εξέδρα, αλλά και τα "χρόνια πολλά" που έστειλαν στην Πέρσα Παπαδοπούλου οι συμπαίκτριές της, μαζί με ευχές για γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα!


Τα σετ: 25-16, 25-17, 25-22.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παντελίδου, Σουπιώνη, Παπάζογλου, Κόγιτς-Τζούριτς, Κοσμά, Ράντοβιτς / Σαουλίδου (λ), Στεργιάκη (λ), Σκουλούδη, Βασιλειάδου, Ρουμπάκη, Κεσεσίδου, Αθανασιάδου, Τριανταφύλλου.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: Νικολαΐδου, Αλεξάκη, Ξάνθη, Σωτηρίου, Διαμαντή, Παπαστεφάνου / Κιοσσέ (λ), Δαλλή, Αρχιμανδρίτη, Παπαβασιλείου.