Μεγάλη μάχη υπό αντίξοες συνθήκες, που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε από βαθμολογικό όφελος, έδωσε η ανδρική ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο Σουφλί, όπου παρατάχθηκε με σημαντικά κενά. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 3-1 σετ από τον τοπικό Έβρο Σουφλίου για την 5η αγωνιστική της Α2 Ανδρών και δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο της Α’ Φάσης με ένα νέο θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Στέλιου Κουτουνίδη είχε για άλλο ένα παιχνίδι κομβικές απουσίες φορμαρισμένων παικτών, καθώς ο Σιμητός απουσίασε λόγω ίωσης, ο Κοτόρνος προερχόταν από τραυματισμό και δεν μπόρεσε να προσφέρει, ενώ οι δύο λίμπερο επιστρατεύτηκαν για να βοηθήσουν την ομάδα παρότι ήταν ανέτοιμοι. Παρά τις αναπόφευκτες αλχημείες στο αγωνιστικό σχήμα της, η Ελπίδα διεκδίκησε το πρώτο σετ, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 υπερισχύοντας στις λεπτομέρειες, ωστόσο δεν πέτυχε το κάτι παραπάνω σ' ένα εξ ορισμού δύσκολο παιχνίδι.

Το ρεπό της ερχόμενης αγωνιστικής θα επιτρέψει στους «πράσινους» να ανασυνταχθούν, να δηλώσουν όλοι παρόντες στις προπονήσεις και να προετοιμαστούν χωρίς άλλα απρόοπτα, ώστε να μπουν στον δεύτερο γύρο έτοιμοι να δείξουν τις πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας. 

Τα σετ: 25-19, 25-27, 25-18, 25-21.

ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Ι. Αλεξούδης, Κ. Αλεξούδης, Καψαλιάρης, Παπαδημητρίου, Σταθέλος, Τσιαμίτας / Κάλφας (λ), Τάσιου, Καζαριάν, Μπράτζας, Μούχλιας.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Μάρτσης, Κουτουνίδης, Όσσας, Παυλίδης, Κοτόρνος, Παχιαδάκης / Σταυρίδης (λ), Καρακόλιας (λ), Σκλόπης, Σταυρακάκης, Χριστοφορίδης, Αναστασάκης, Διβάρης.