Την πρώτη της νίκη κατέκτησε η Ελπίδα Αμπελοκήπων στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, έπειτα από μεγάλη μάχη με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που κρίθηκε στο τάι μπρέικ.

Η ομάδα μας συνέχισε την αγωνιστική της άνοδο και βρήκε τις δυνάμεις, παρά τις απουσίες που υπήρχαν για άλλη μια φορά, ώστε να «γυρίσει» το παιχνίδι, στο οποίο προηγήθηκε 1-0 σετ με υποδειγματικό τρόπο, βρέθηκε να χάνει με 1-2, αλλά ισοφάρισε και τελικά πανηγύρισε στο τάι μπρέικ με ευρεία διαφορά πόντων, κερδίζοντας το χειροκρότημα των φιλάθλων που βρέθηκαν στο «Ι. Λεμονίδης».

Όπως και στον αντίστοιχο εντός έδρας αγώνα του γυναικείου τμήματος την περασμένη εβδομάδα, οι αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών Βόλεϊ που παρακολούθησαν τον αγώνα μπήκαν σε κλήρωση με έπαθλο μία μπάλα. Η τυχερή νικήτρια παρέλαβε το δώρο της με ιδιόχειρη αφιέρωση από τον αρχηγό της Ελπίδας, Θοδωρή Μάρτση.

Τα σετ: 25-18, 13-25, 22-25, 25-23, 15-06.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κουτουνίδης, Σιμητός, Σκλόπης, Κοτόρνος, Όσσας, Παυλίδης / Ζλατίντσης (λ), Παχιαδάκης (λ), Σταυρακάκης, Μάρτσης, Χριστοφορίδης, Αναστασάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Σουσουρίδης, Γκοτσίδης (λ), Καβαρατζής, Παπαδάκης, Σαλαμπάσης, Μπουφίδης, Γραμματικάκης, Κοντοστάθης, Σταυρόπουλος, Παπάζογλου, Δημητριάδης, Κωνσταντινίδης (λ).