Ένα δείγμα των μεγάλων δυνατοτήτων τους έδειξαν οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη ψυχολογίας επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο «Ι. Λεμονίδης», παίρνοντας ώθηση από την απίστευτη εξέδρα!

Οι φίλαθλοι της Ελπίδας, αλλά και οι αθλήτριες του συλλόγου, μικρές και μεγάλες, από παγκορασίδες μέχρι και τις βολεϊμπολίστριες της γυναικείας ομάδας, δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στο στάδιο και βοήθησαν τις Νεάνιδες να φτάσουν σ’ ένα σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο εγνωσμένης αξίας.

Το πρώτο σετ, που ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη, κατέληξε στις «πράσινες» και παρότι το δεύτερο βρήκε νικητή τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσε την αφορμή για να αποκτήσει ακόμα περισσότερη αυτοπεποίθηση η ομάδα, καθώς οι αλλαγές του κόουτς Γεωργιάδη λίγο έλειψε να «γυρίσουν» ένα φαινομενικά χαμένο σετ.

Από εκεί και πέρα, οι αθλήτριες της Ελπίδας ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και κατατρόπωσαν τον ΠΑΟΚ, για να φτάσουν στο θριαμβευτικό 3-1 σετ. Έδειξαν ότι, με προσήλωση και με επιμονή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, μπορούν να στοχεύουν σε ακόμα περισσότερες τέτοιες μεγάλες νίκες, στη διάρκεια της νέας σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Τα σετ: 25-23, 22-25, 25-19, 25-11.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Στάικου, Τριανταφύλλου, Μανικάκη, Τσιουκάλα, Δουμπάρατζη, Βασιλειάδου / Σιάκη (λ), Σαουλίδου (λ), Ταυλίκου, Σιχλετίδη-Κλείτσα, Αν. Μπαλούτη, Ελ. Μπαλούτη, Γκιζάρη.

ΠΑΟΚ: Μιχοπούλου, Χατζελιά, Ο. Λόλα, Κάρμου, Τερζόγλου, Μεροδουλάκη / Μπιτσακτσή (λ), Παπαδοπούλου (λ), Δ. Λόλα, Μπάκη, Φουρκατσιώτη, Ανατολάκη, Κατανάκη.