Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την απόκτηση της 18χρονης βολεϊμπολίστριας Αγάπης Ρουμπάκη, η οποία θα ενισχύσει τις ομάδες γυναικών και νεανίδων κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, με το ταλέντο και τη μαχητικότητα που τη διακρίνει.

Η Αγάπη Ρουμπάκη, που αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 1,73 μ., γεννήθηκε στις 30 Μαΐου 2003 και προέρχεται από την Άθλεση Ηρακλείου, την οποία ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να ανταποδώσουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια της Ελπίδας Αμπελοκήπων, η 18χρονη αθλήτρια ανέφερε:
«Τα οκτώ τελευταία χρόνια ήμουν στην Άθλεση, με την οποία ξεκίνησα να παίζω στη γυναικεία ομάδα σε ηλικία 13 ετών ως λίμπερο και στην συνέχεια αγωνίστηκα ως βασική ακραία σε όλες τις κατηγορίες του τοπικού πρωταθλήματος, αλλά και στην Α2 Γυναικών.
Φέτος με την επιτυχία μου στις Πανελλήνιες εξετάσεις και με την εισαγωγή μου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Είμαι χαρούμενη που θα ενταχθώ σε μια ομάδα που έχει οικογενειακό κλίμα και πάνω από όλα υψηλούς στόχους. Γνωρίζω πού έρχομαι και ελπίζω να συμβάλω όσο μπορώ στην πραγματοποίησή τους. Εύχομαι να έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά, με υγεία και χωρίς άλλα εμπόδια στην καθημερινότητά μας.
Ευχαριστώ την Άθλεση Ηρακλείου και τους προπονητές μου για τη μέχρι τώρα στήριξη και ελπίζω να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες της νέας μου ομάδας».

Ευχαριστούμε την Αγάπη Ρουμπάκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον σύλλογό μας, την καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ελπίδας Αμπελοκήπων και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και επίτευξη των ομαδικών και προσωπικών στόχων της.