Με τη διάθεση στα ύψη και με την προσδοκία να μπορέσουν φέτος να απολαύσουν το βόλεϊ, που τόσο πολύ τους έλειψε πέρσι λόγω της πανδημίας, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι Κορασίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Οι νεαρές βολεϊμπολίστριες είχαν την πρώτη τους συνάντηση το απόγευμα της Δευτέρας (23/08) στο Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων «Κ. Καραμανλής», όπου δέχθηκαν τις ευχές των υπεύθυνων της ομάδας για μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και κατόπιν τέθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Τεμελούδη.

Οι Κορασίδες της Ελπίδας θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες τις προπονήσεις στο Δ.Α.Κ. Αμπελοκήπων «Κ. Καραμανλής», πάντοτε με αυστηρή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τη νόσο Covid-19.
Από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπουν στην επόμενη φάση της προετοιμασίας τους, περνώντας πλέον στο «Ι. Λεμονίδης» και ανεβάζοντας σταδιακά ρυθμούς, ώστε να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα ΕΠΕΣΘ της κατηγορίας τους.

Καλή αγωνιστική χρονιά στις Κορασίδες μας και σε όλες τις ομάδες, με υγεία και ασφάλεια!

Στιγμιότυπα από την πρώτη προπόνηση των Κορασίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων:
(περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε στην σελίδα του συλλόγου μας στο Facebook)