Με τις προσθήκες δύο νεαρών και ανερχόμενων παικτών προχωρά το «χτίσιμο» της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τα «πράσινα» θα φορούν τη νέα σεζόν ο 20χρονος Αντώνης Διβάρης (ακραίος, 1,93μ.) και ο 19χρονος Βαγγέλης Σταυρακάκης (πασαδόρος, 1,86μ.), οι οποίοι αποκτήθηκαν με υποσχετική από τους συλλόγους τους, Α.Ε. Γιάννενα και Γ.Ε. Ηρακλείου αντίστοιχα.

Αμφότεροι είχαν παραχωρηθεί και πέρσι σε συλλόγους της Θεσσαλονίκης, ο Διβάρης στον Μακεδονικό και ο Σταυρακάκης στον Περσέα, αλλά η πανδημία τους ματαίωσε τα σχέδιά τους.

Πλέον, είναι η στιγμή για ένα νέο ξεκίνημα στους Αμπελοκήπους, με την προσδοκία ότι η σεζόν 2021-2022 θα ξεκινήσει και θα τελειώσει κανονικά, με ασφάλεια για όλους, κλείνοντας οριστικά την άσχημη παρένθεση που προκάλεσε η νόσος Covid-19.

Αναφερόμενος στην ένταξή του στην Ελπίδα, ο Αντώνης Διβάρης υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος αυτής της ομάδας. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ελπίζω ο κορωνοϊός να μην σταθεί εμπόδιο στην προσπάθεια της ομάδας και να έχουμε μια υγιή και επιτυχημένη χρονιά».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Σταυρακάκης τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω στην Ελπίδα Αμπελοκήπων. Ελπίζω να μπορέσω μέσα από την προπόνηση και με τη βοήθεια του προπονητή μας να ανέβω επίπεδο και να βοηθήσω την ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε φέτος να παίξουμε, χωρίς άλλα προβλήματα, μένοντας μακριά από τραυματισμούς και από την πανδημία. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνουμε καλή δουλειά και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Καλωσορίζουμε τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!