Η Τατιάνα Αρμουτσή θα είναι η επόμενη βολεϊμπολίστρια της Ελπίδας Αμπελοκήπων που θα έχει την ευκαιρία να σπουδάσει στις ΗΠΑ με αθλητική υποτροφία και να κυνηγήσει τα όνειρά της, κάνοντας περήφανα όλα τα μέλη της οικογένειας του συλλόγου μας και όσους άλλους συνεισέφεραν στην αγωνιστική εξέλιξή της!

Η 18χρονη αθλήτριά μας, η οποία έχει χριστεί διεθνής με τις Εθνικές Παγκορασίδων και Κορασίδων, θα διασχίσει τον Ατλαντικό για λογαριασμό του Πανεπιστημίου Τάουσον (Towson University), όπου θα συναντήσει στην πολύ δυνατή ομάδα των “Towson Tigers” μία ακόμη ανερχόμενη Ελληνίδα, τη Φαίη Μπακοδήμου, έχοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία για σπουδές υψηλού επιπέδου.

Η Τατιάνα Αρμουτσή θα αποτελέσει την πέμπτη εκπρόσωπο της Ελπίδας Αμπελοκήπων που θα ανοίξει τα φτερά της για το κολεγιακό πρωτάθλημα βόλεϊ των ΗΠΑ, έπειτα από τις Άντζελα Δέμπη (University of Berkeley), Κατερίνα Παπάζογλου (Temple University), Αλεξάνδρα Δροσοπούλου (University of Illinois Chicago) και Ευαγγελία Αθανασιάδου (Saint Louis University), οι οποίες έχουν ακολουθήσει την ίδια ακριβώς διαδρομή και μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια για όσα έχουν πετύχει.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Τατιάνα στο επόμενο βήμα της πορείας της και ασφαλώς θα βρισκόμαστε πάντοτε στο πλευρό της, αφού θα εξακολουθήσει να αποτελεί κομμάτι της οικογένειας του συλλόγου μας!

Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με ακόμα περισσότερο ζήλο και διάθεση, ώστε να ακολουθήσουν στο προσεχές μέλλον κι άλλα ταλαντούχα παιδιά, που θα πάρουν από την Ελπίδα τα κατάλληλα εφόδια, ως αθλητές και ως άνθρωποι, για να μπορέσουν κατόπιν να εκπληρώσουν τα μεγαλύτερα όνειρά τους!