Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας PhysioAggelos θα ενισχύσει τα τμήματα ενηλίκων αλλά και υποδομής της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, αποτελώντας Χορηγό του συλλόγου και συμβάλλοντας στην προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών μας με τον πλέον κατάλληλο τρόπο.
 

 
Στη φωτογραφία, ο υπεύθυνος του Κέντρου Φυσικοθεραπείας PhysioAggelos, Άγγελος Μπουδούρης (δεξιά), με τον εκπρόσωπο της Ελπίδας Αμπελοκήπων Στράτο Φωτιάδη.

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

 

Μπουδούρης Άγγελος 

Φυσικοθεραπευτής 

 

Ο Άγγελος Μπουδούρης αποφοίτησε το 1999 από την σχολή φυσικοθεραπείας της Θεσσαλονίκης. Εκτός από το πτυχίο φυσικοθεραπείας έχει εξειδικεύσεις σε: 

Manual therapy, Kaltenborn - Evjenth

McKenzie Method 

Mulligan χειροπρακτική 

Su-Jok Βελονισμό, με τον Dr Mladen Teovanovic, υπό την επίβλεψη της ακαδημίας της Μόσχας και είχε την τιμή να είναι μαθητής και διερμηνέας του Prof. Park Jae Woo. 


Το 2001 πήρε την απόφαση να ανοίξει το Φυσικοθεραπευτήριο, το οποίο έκτοτε λειτουργεί με άρτιο και αφοσιωμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες του κάθε ασθενή. Αυτό που χαρακτηρίζει το Φυσικοθεραπευτήριο είναι τα σύγχρονα μηχανήματα και τα τελευταίας τεχνολογίας laser που χρησιμοποιεί.

Οι γνώσεις που έχει όλη η φυσικοθεραπευτική ομάδα είναι και ο λόγος που το Φυσικοθεραπευτήριο ασχολείται με διαφόρων ειδών παθήσεις:

Νευρολογικές παθήσεις: Νόσος Parkinson, Εγκεφαλικό Επεισόδιο, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Κεφαλαλγίες - Ιλίγγους 

Μυοσκελετικές παθήσεις: Κατάγματα, Κακώσεις σπονδυλικής στήλης, Οστεοπόρωση, Ρευματοπάθειες, Οσφυαλγία, Αυχεναλγία, Μετεγχειρητική αποκατάσταση αρθροπλαστικών, Δισκοκηλών, συνδεσμοπλαστικών 

Αθλητική Φυσικοθεραπεία: Αποκατάσταση τραυματισμών αθλητών όπως Ρήξη Συνδέσμων, Αγωνιστική προετοιμασία αθλητών 

 

Όλα αυτά τα χρόνια σκληρής δουλειάς έχουμε καταφέρει να εμπνέουμε εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους ασθενείς γι' αυτό και μας προτιμάνε. 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ! 

 

Κέντρο Φυσικοθεραπείας και Βιοϊατρικού Βελονισμού 

Ζωοδόχου Πηγής 37 - Αμπελόκηποι 

56121 Θεσσαλονίκη 

Τηλ. 2310727423 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.