Τα ΦΡΟΝΤΙΣΤΉΡΙΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ θα ενισχύσουν τα τμήματα υποδομής μπάσκετ της Ελπίδας Αμπελοκήπων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αποτελώντας Χορηγό της ομάδας και συμβάλλοντας στην προσπάθεια για μία απόλυτα επιτυχημένη πορεία. 

 

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ:

 

Τα φροντιστήρια ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗ με συνεχή επιτυχημένη παρουσία στη μέση εκπαίδευση για περισσότερο από 18 χρόνια στη Θεσσαλονίκη δικαιώνουν γονείς και μαθητές που τα εμπιστεύονται, εξασφαλίζοντας την επιτυχία στις σχολές της προτίμησής τους. 

 

Εγγύηση, οι επιτυχίες μας 

Το υψηλό ποσοστό επιτυχιών μας οφείλεται στο δοκιμασμένο σύστημα προετοιμασίας των μαθητών που ακολουθούμε, στο εξειδικευμένο και με αυστηρά κριτήρια επιλεγμένο διδακτικό προσωπικό μας, στην προσωπική επαφή, καθοδήγηση και ψυχολογική στήριξη των μαθητών μας. 

 

Κοιτάμε μπροστά 

Χωρίς να επαναπαυόμαστε στις επιτυχίες μας προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, προσαρμοζόμενοι στις σύγχρονες εξελίξεις και εισάγοντας κάθε εκπαιδευτική καινοτομία με στόχο πάντα την επιτυχία των μαθητών μας. 

 

Μεγάλου Αλεξάνδρου 54

Αμπελόκηποι - Θεσ/νίκη

Tηλ. 2310 727372

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.