Τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε να χτίζει η ομάδα βόλεϊ παίδων της Ελπίδας Αμπελοκήπων, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Χρήστου Μπαλάσκα, ο οποίος αποτελεί νέο μέλος στην οικογένεια του συλλόγου.

Οι παίδες άρχισαν προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα στο Δημοτικό Στάδιο «Κ. Καραμανλής» και πλέον θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους στο «Ι. Λεμονίδης», ώστε να φτάσουν σιγά-σιγά στο απαιτούμενο επίπεδο ετοιμότητας και να παρουσιαστούν αξιόμαχοι στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της νέας σεζόν.

Την προπονητική ευθύνη της ομάδας έχει από φέτος ο 41χρονος Χρήστος Μπαλάσκας, που τα προηγούμενα χρόνια είχε θητεύσει στον πάγκο του ΕΟΣ και της ΜΕΝΤ, με την οποία ως αθλητής είχε φτάσει στο παρελθόν μέχρι τη Volleyleague.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έρθει στην Ελπίδα Αμπελοκήπων, μία ιστορική ομάδα στις Δυτικές Συνοικίες της Θεσσαλονίκης, την οποία ξέρουμε όλοι στον χώρο του βόλεϊ. Από φέτος έχω αναλάβει τους παίδες και τους παμπαίδες της Ελπίδας και επιδίωξή μας είναι να γίνουν τα παιδιά καλύτεροι άνθρωποι πρώτα απ’ όλα και καλύτεροι αθλητές μετέπειτα. Φυσικά, στόχος της Ελπίδας θα είναι να πρωταγωνιστήσουμε στα πρωταθλήματα όπου θα συμμετάσχουμε και να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα», τόνισε χαρακτηριστικά ο καινούργιος προπονητής της ομάδας Παίδων και Παμπαίδων.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Μπαλάσκα

Στιγμιότυπα από τις πρώτες προπονήσεις της ομάδας παίδων στο Δημοτικό Στάδιο «Κ. Καραμανλής»: