Την στήριξη και την πολύτιμη χορηγία του “Bad Habit” Coffee Drinks & More, του καφέ-μπαρ που αποτελεί σημείο αναφοράς στη Δυτική Θεσσαλονίκη, θα έχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ελπίδα Αμπελοκήπων και μάλιστα σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από πέρσι.

To “Bad Habit” θα αποτελέσει φέτος τον βασικό χορηγό των γυναικείων τμημάτων βόλεϊ (Γυναίκες, Νεάνιδες, Κορασίδες) και κατ’ επέκταση και άλλων τμημάτων του συλλόγου, ενισχύοντας και διευρύνοντας μία σχέση φιλίας και συνεργασίας που γίνεται πιο δυνατή κάθε φορά.

Ως πραγματικός φίλος και υποστηρικτής της Ελπίδας, μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του “Bad Habit” Coffee Drinks & More, Κοσμάς Καγκάνης, τίμησε με την παρουσία του το ξεκίνημα της προετοιμασίας των ομάδων μας και συγκεκριμένα τις πρώτες προπονήσεις των τμημάτων βόλεϊ γυναικών και παίδων, στο Δημοτικό Στάδιο «Κ. Καραμανλής».

Εκεί, είχε την ευκαιρία να μιλήσει στους αθλητές και στις αθλήτριές μας, τους μετέδωσε την θετική του ενέργεια, ευχήθηκε να έχουν καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και επιτυχίες, ενώ πρόσθεσε ότι θα παραμείνει στο πλευρό του συλλόγου, όπως κάνει εδώ και έναν χρόνο, αποτελώντας έναν πολύ σημαντικό «συμπαίκτη» για την Ελπίδα!

«Ως Κοσμάς και ως “Bad Habit”, στηρίζω οτιδήποτε έχει σχέση με τα παιδιά και τους νέους. Και επειδή η Ελπίδα στηρίζει εδώ και χρόνια τα παιδιά στους Αμπελόκηπους, από όπου κατάγομαι και εγώ, είναι μία πρόσθετη χαρά για μένα το να μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους ενός συλλόγου τον οποίο γνωρίζω από μωρό. Για μένα δεν ήταν δύσκολη απόφαση να συνεργαστώ με την Ελπίδα, γιατί ξέρω καλά τη δουλειά που κάνει στα τμήματα υποδομών, οπότε ήταν κάτι πολύ ευχάριστο για μένα», τόνισε ο Κοσμάς Καγκάνης και συμπλήρωσε:

«Είναι η δεύτερη χρονιά που συνεργαζόμαστε. Η πρώτη έκλεισε λίγο περίεργα για όλους μας, παρόλα αυτά ξεκινάμε με δύναμη τη νέα σεζόν! Αυτό που ευχήθηκα στα νέα παιδιά του συλλόγου ήταν να έχουμε υγεία, ώστε να είμαστε όλοι ξανά εδώ του χρόνου και ακόμα περισσότερο».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με την συνέντευξη του Κοσμά Καγκάνη


Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ “BAD HABIT” COFFEE DRINKS & MORE

Ένας παλιός αχυρώνας μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη “κακή συνήθεια” όλης της πόλης. Ένα σύγχρονο "μπαρ - σπίτι" διαμορφωμένο από άκρη σε άκρη να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε βαγόνι τρένου και urban διαμέρισμα τριαντάρη σε ευρωπαϊκή μητρόπολη. Ιδανικό από το πρωί για καφέ και πρωινό, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, ακόμα και για να διαβάσεις το βιβλίο σου συνοδεία με ένα αμερικανικό ή γαλλικό breakfast basket και μία κούπα εσπρέσο από την εξαιρετική ιδιωτική ποικιλία Illy, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18-20, στον παλιό Ερωτικό, Σταυρούπολη

Ακολουθήστε το Bad Habit στο Facebook: https://www.facebook.com/badhabitskg/