Αφού πήραν τη θετική ενέργεια των μικρών θαυμαστριών τους από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, πριν από την αναχώρησή τους, οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας της Ελπίδας Αμπελοκήπων έκαναν εντυπωσιακό πέρασμα από τη Λάρισα και θριάμβευσαν με 0-3 σετ, για τη 18η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας, παίρνοντας τη ρεβάνς από τη γηπεδούχο ΕΑ Λαρίσης για την εντός έδρας ήττα του α’ γύρου.

Ήταν μια νίκη ψυχολογίας και κατάθεση ψυχής για τις «πράσινες», που αναζητούσαν ένα κίνητρο για να συνεχίσουν τη θετική πορεία τους στο πρωτάθλημα, μιας και η πρώτη θέση του ομίλου έχει κριθεί.

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλες τις βολεϊμπολίστριες της ομάδας μας, αφού η καθεμία έβαλε το λιθαράκι της και στο τέλος χειροκροτήθηκαν από τους φίλους της Λάρισας.

Εκ μέρους του ΑΣ Ελπίς, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη γηπεδούχο ομάδα για την άριστη φιλοξενία, η οποία επιβεβαιώνει ότι οι φιλικοί δεσμοί των δυο σωματείων έχουν σταθερές βάσεις. Επίσης, συγχαίρουμε τους διαιτητές του αγώνα, οι οποίοι κατάφεραν να περάσουν απαρατήρητοι.

Δείτε ΕΔΩ το Photo Album της αναμέτρησης από το VOLLEY NEWS ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Τα σετ: 23-25, 22-25, 22-25.

ΕΑ ΛΑΡΙΣΗΣ: Τάση, Αλβίζου, Γεροβασιλείου, Δαμιανίδου, Μαρκούλη, Παπαστεργίου / Μανδραβέλη (λ), Βλάχου (λ), Τρίμα, Ζαφειρίου, Κουτσιάρη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Ήργη, Κοσμά, Αρμουτσή / Δάκου (λ), Στεργιάκη (λ), Πατίκα, Σουπιώνη, Ιασωνίδου

Στιγμιότυπα από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί της ΕΑ Λαρίσης και από την πρωινή προπόνηση των Γυναικών μαζί με τα τμήματα υποδομής της Ελπίδας: