Οι δηλώσεις προπονητών και παικτών στην Συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ΑΣ Ελπίς - ΟΦΗ για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League:

Παρακολουθήστε ΕΔΩ την Συνέντευξη Τύπου του αγώνα σε βίντεο

Ο προπονητής του ΟΦΗ Ανέστης Γιαννακόπουλος δήλωσε:

«Στα τρία σετ που χάσαμε, μετά τους 20 πόντους δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι σ’ αυτά που γίνονταν μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε αρκετά λάθη σ’ αυτό το χρονικό διάστημα. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελπίδας και καλή συνέχεια».

 

Ο ακραίος του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε:

«Στο πρώτο σετ πιέσαμε αρκετά την Ελπίδα, είχαμε καλή απόδοση με συνέπεια να το κερδίσουμε, αλλά μετά αντιστράφηκαν οι ρόλοι. Δεν δείξαμε υπομονή σε πολλά διαστήματα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα η Ελπίδα να βρει το κίνητρο και να καταφέρει να πάρει τα τρία επόμενα σετ. Ήταν μια κακή εμφάνιση του ΟΦΗ και μία καλή εμφάνιση της Ελπίδας, γι’ αυτό και υπήρχε το συγκεκριμένο αποτέλεσμα στο τέλος».

 

Ο προπονητής της Ελπίδας Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, η υποδοχή μας δεν λειτούργησε στο πρώτο σετ, όπου ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα 5-0 και ήταν λογικό να κλείσει το σετ υπέρ του. Ωστόσο, λειτούργησε πολύ καλά η επίθεσή μας, όπου είχαμε 60%, ενώ ήμασταν εξαιρετικοί και στο μπλοκ. Νομίζω ότι είχαμε 14 kill block, που είναι πολύ σημαντικό. Αντιμετωπίσαμε καλά τον ΟΦΗ σ’ αυτό το κομμάτι. Το μπλοκ-άμυνα μας έδωσε τη νίκη, πιστεύω. Παίξαμε καλά αλλά έχουμε παίξει και καλύτερα, στους αγώνες με Ηρακλή και Παμβοχαϊκό για παράδειγμα, στους οποίους δεν πήραμε τίποτα. Σήμερα έγινε το αντίθετο. Καταφέραμε να είμαστε πιο σοβαροί στο τελείωμα των σετ, χωρίς λάθη, πράγμα που μας επέτρεψε να πάρουμε αυτή τη νίκη. Είνα σημαντική, γιατί είναι η πρώτη στην έδρα μας.

Θέλω να πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα στον τελευταίο ενάμιση μήνα, πιο ελεύθερα, αν και θα βρούμε απέναντί μας τρεις από τους τέσσερις πρωτοπόρους της κατάταξης. Νομίζω ότι είναι πλέον αρκετά πιθανό να συναντηθούμε με τον ΟΦΗ και στα πλέι άουτ. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε για εκείνα τα παιχνίδια. Ο ΟΦΗ και η Ελπίδα είναι δύο νεοφώτιστες ομάδες που έχουν διάθεση και προσφέρουν στη Volley League, γι’ αυτό θα είναι κρίμα αν παίξουν μεταξύ τους στα πλέι άουτ. Εγώ προσωπικά θα ήθελα στη Volley League και τον ΟΦΗ και την Ελπίδα, που αποπνέουν υγεία και διάθεση να προσφέρουν στο ελληνικό βόλεϊ. Μακάρι λοιπόν να μην διασταυρωθούμε στα πλέι άουτ, αν και βλέπω ότι μάλλον αυτό θα συμβεί».

 

Ο ακραίος της Ελπίδας Κώστας Καπετανίδης δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΟΦΗ για την προσπάθειά τους, καθώς ξέρω ότι βρίσκονται σε μια περίεργη φάση. Φανήκαμε καλύτεροι σε κάποια σημεία, γι’ αυτό και πήραμε το ματς. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν, όπως είπε και ο κόουτς. Σήμερα ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και το πήραμε».