Κάθε άλλο παρά δίκαιο αποτέλεσμα, με βάση την προσπάθεια των κοριτσιών της Ελπίδας Αμπελοκήπων, ήταν η εκτός έδρας ήττα με 3-1 σετ που γνώρισαν από την Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων, για τη 16η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Απέναντι στην αήττητη πρωτοπόρο του Βορείου Ομίλου η ομάδα μας άξιζε κάτι παραπάνω, καθώς μπήκε πολύ δυνατά και κατέκτησε το πρώτο σετ. Στην συνέχεια, όμως, οι «πράσινες» έχασαν τον προσανατολισμό τους και νικήθηκαν από τον εκνευρισμό που τους προκάλεσαν οι πολλές αμφισβητούμενες φάσεις, με συνέπεια να βγουν εκτός ρυθμού και να γνωρίσουν την ήττα.

Αξίζει πάντως ένα χειροκρότημα για την προσπάθεια της ομάδας μας, η οποία έδειξε ότι έχει μεγάλες δυνατότητες και ο χρόνος θα είναι σύμμαχός της, ώστε με την απόκτηση της απαιτούμενης εμπειρίας να μάθει να διαχειρίζεται καλύτερα ανάλογες καταστάσεις και να κερδίζει όλους τους αντιπάλους.

Τα σετ: 23-25, 25-17, 25-17, 25-22.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ: Κοτέογλου, Κιουτσιούκη, Νικολαΐδου, Διαμαντούλα, Τυφλιώρη, Γαβριηλίδου / Μαραγκούλια (λ), Κελεσίδου (λ), Βελίκοβα, Βογιατζόγλου, Βιβιάνε Φαρία, Τσιτσιπλάμη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Σουπιώνη, Κοσμά, Αρμουτσή / Δάκου (λ), Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου, Ήργη, Πατίκα, Πυργιώτη.