Την πολυπόθητη εντός έδρας νίκη, που μέχρι στιγμής «χρωστάει» στους φιλάθλους της στο φετινό πρωτάθλημα της Volley League, θα κυνηγήσει η Ελπίδα απέναντι στον ΟΦΗ. την Κυριακή (23/02) στις 16:00 στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων.

Η αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής θα έχει τη δική της, ξεχωριστή σημασία, με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες ενδέχεται να ξανασυναντηθούν σε περίπου ενάμιση μήνα στα πλέι άουτ, καθώς η Ελπίδα Αμπελοκήπων δύσκολα θα μετακινηθεί από την 9η θέση της κατάταξης, ενώ οι επίσης «νεοφώτιστοι» Κρητικοί βρίσκονται προς το παρόν στην 8η θέση.

Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν πλήρεις και με ανεβασμένο ηθικό, αφού μάλιστα νίκησαν τον Φίλιππο Βέροιας με 3-1 σετ σε φιλικό αγώνα που έγινε την Πέμπτη (20/02) και αποτέλεσε το τελευταίο τεστ ενόψει της επίσκεψης του ΟΦΗ.

«Στον β’ γύρο του πρωταθλήματος παίζουμε καλύτερα, αλλά δεν έχουμε κερδίσει κάποιους βαθμούς που θα έπρεπε να πάρουμε βάσει απόδοσης. Πιστεύω ότι πλησιάζει η ώρα για να πάρουμε μία νίκη στο γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε στον αγώνα με τον ΟΦΗ. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το ματς για πολλούς και διάφορους λόγους. Θα είναι σημαντικό να έχουμε για άλλη μια φορά τον κόσμο της Ελπίδας στο πλευρό μας, ώστε να δείξουμε τη δυναμική που διαθέτουμε και μέσα από τη γεμάτη εξέδρα να πάρουν οι παίκτες μας επιπλέον ώθηση, για να κάνουν το καλύτερο παιχνίδι τους στους Αμπελοκήπους», τόνισε ο προπονητής της Ελπίδας, Σπύρος Γκολίτσης.