Ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία, από κάθε άποψη, αποτέλεσε για τις γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΟ Καβάλα, που συνοδεύτηκε από μία νέα εξαιρετική εμφάνιση, νίκη με 3-0 σετ, αλλά και πολύ όμορφες στιγμές εκτός αγωνιστικού χώρου.

Οι «πράσινες» συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους στην αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Α2 Γυναικών, έχοντας πλέον κάνει... θεσμό τις σπουδαίες εμφανίσεις και τα επιτυχημένα αποτελέσματα μακριά από το γήπεδό τους.

Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, απέναντι σε μία μαχητική Καβάλα που το πάλεψε όσο μπορούσε, με πολύ ωραίες άμυνες και όμορφα τελειώματα. Ευχαριστούμε τον ΑΟ Καβάλα για τη φιλοξενία και για τα υπέροχα γλυκά από την μητέρα της Άννας Τσουκαλά, η οποία πάντοτε έρχεται στο γήπεδο φορτωμένη με χαμόγελα και λιχουδιές!

Η παρουσία των κοριτσιών στην πανέμορφη πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας συμπληρώθηκε με μία βόλτα και με πολύ ωραίες στιγμές.

Πλέον, η ομάδα μας στρέφει την προσοχή στον νοκ άουτ αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου την ερχόμενη Τετάρτη (12/02) στις 19:30 στο «Ι. Λεμονίδης», όπου με τη βοήθεια του κόσμου θα κυνηγήσει την υπέρβαση και τη μεγάλη πρόκριση. Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Τα σετ: 22-25, 20-25, 16-25.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Μαραθοκαμπίτου, Παπακώστα, Τσουκαλά, Δασκάλου, Αγγελοπούλου, Δικαστοπούλου / Γερακίνη (λ), Ντομί (λ), Βάτκαλη, Γεωργιάδου, Μπαρνταγκτζιάν, Χότζα.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Αρμουτσή, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Σουπιώνη, Κοσμά / Δάκου (λ), Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου.