Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, o διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, o προπονητής της Ελπίδας, Σπύρος Γκολίτσης και ο ακραίος της Ελπίδας, Φίλιππος Μάντζιος μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ:

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στην Ελπίδα, ήταν πολύ γρήγορη στην ανάπτυξή της και δυσκολευτήκαμε αρκετά. Θέλουμε δουλειά στην ψηλή μπάλα, αλλά πιστεύω ότι όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι. Ο Αμπράο είναι ένας πολύ καλός αθλητής, από τον οποίο περιμένω πολλά. Την περσινή χρονιά ανέβηκε πάρα πολύ μετά τον Δεκέμβριο, είναι εξαιρετικός υποδοχέας και καλός επιθετικός, σε έναν μήνα θα είναι 100% έτοιμος».

Ο διαγώνιος του ΠΑΟΚ, Μπραμ Βαν Ντεν Ντρις, δήλωσε:
«Η Ελπίδα έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, ειδικά στα δύο πρώτα σετ. Μας πίεσε και ήταν πολύ καλή στο σάιντ άουτ. Δεν ήταν εύκολο να κερδίσουμε, αλλά κάναμε την διαφορά στο τέλος κάθε σετ και πήραμε τον αγώνα. Χαίρομαι από την βελτίωση της ομάδας, καθώς κάθε εβδομάδα παρουσιαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι, με σκοπό να είμαστε στα κρίσιμα παιχνίδια απόλυτα έτοιμοι».

Ο προπονητής της Ελπίδας, Σπύρος Γκολίτσης, δήλωσε:

«Μας κολακεύουν τα καλά λόγια που ακούμε από προπονητές ομάδων της πρώτης τετράδας. Ο κ. Δεληκώστας είναι ένας αξιόλογος προπονητής με τη δική του πορεία. Ο νέος πασαδόρος στην ομάδα μας κλείνει έναν μήνα, μας έχει δώσει ποιότητα. Το ατού μας είναι η επίθεση και το αποτυπώνουμε καλύτερα πλέον. Η υποδοχή μας έχει πάντα προβλήματα. Πρέπει να δουλέψει καλύτερα το σέρβις μας. Δεν είμαι ευχαριστημένος από το συγκεκριμένο κομμάτι. Έχω συζητήσει με τους παίκτες για το πώς πρέπει να κινηθούμε. Κάνουμε έναν καλό δεύτερο γύρο, αλλά δεν έχουμε βαθμούς. Είμαστε μαχητικοί, κοντράρουμε τους αντιπάλους μας, μπορούσαμε να είχαμε βαθμούς, αλλά η θέση μας δύσκολα θα αλλάξει. Ελπίζω να γίνουν τα πλέι άουτ κανονικά, δηλαδή ο έβδομος με τον δέκατο και ο όγδοος με τον ένατο και θα τα παίξουμε όλα για όλα στις αρχές του Απρίλη. Θα ξεκινήσουμε από το 0-0 με όποιον αντίπαλο και αν έρθει και αισιοδοξώ πως θα μείνουμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, αλλά στο τρίτο σετ δεν μπήκαμε καλά, έκανα αλλαγές για να πάρουν χρόνο συμμετοχής και άλλοι παίκτες που θέλω να είναι σε ετοιμότητα. Συνολικά πάντως είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια».

Ο ακραίος της Ελπίδας, Φίλιππος Μάντζιος, δήλωσε:
«Ήταν ένα ματς πρόκληση για εμάς. Δεν είχαμε να χάσουμε κάτι. Παίξαμε ελεύθερα, είχαμε αποτέλεσμα στα δύο πρώτα σετ, αλλά στο τελευταίο μείναμε από δυνάμεις. Κάναμε καλή προσπάθεια, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να έρθουν οι νίκες που θέλουμε στη συνέχεια».