Για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή (Σάββατο 01/02, 20:00, Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League, μίλησε εκ μέρους των παικτών της Ελπίδας Αμπελοκήπων ο Θάνος Επιτροπάκης, τονίζοντας ότι θα κυνηγήσουν μία νίκη που θα έχει ιδιαίτερη αξία από ψυχολογικής πλευράς.

Ο 21χρονος πασαδόρος δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Απέναντι στον Ηρακλή μας περιμένει προφανώς ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο θα κυνηγήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Προερχόμαστε από μία κακή εμφάνιση και ήττα με τον Παμβοχαϊκό και θέλουμε να παρουσιάσουμε διαφορετική εικόνα. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοί μας χρειάζονται είχαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά και ότι χρειάζονται τους βαθμούς. Μία νίκη θα έχει κυρίως ψυχολογική αξία για εμάς, αφού πλέον είναι απομακρυσμένη η πιθανότητα να ανέβουμε ψηλότερα από την 9η θέση στην κανονική περίοδο. Ταυτόχρονα όμως μπορούμε να παίξουμε πιο ελεύθερα, χωρίς πίεση, ώστε να δείξουμε τις πραγματικές δυνατότητές μας».

Ο αγώνας Ηρακλή - Ελπίδας Αμπελοκήπων θα μεταδοθεί απευθείας μέσω διαδικτύου (live streaming), μέσα από το κανάλι της Volley League στο YouTube.