Σε παιχνίδι για γερά νεύρα εξελίχθηκε το ματς της 4ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Κ21 της ΕΠΕΣΘ, που βρήκε τους Εφήβους της Ελπίδας να παλεύουν μέχρι τέλους στο κλειστό της ΧΑΝΘ απέναντι στη γηπεδούχο ομάδα, να δίνουν ό,τι έχουν για τη νίκη, αλλά να χάνουν τελικά στο τάι μπρέικ.

Η ΧΑΝΘ έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας μπήκε με άνεση και κέρδισε το πρώτο σετ, αλλά η ομάδα μας απάντησε γρήγορα και έδειξε την ανωτερότητά της στο δεύτερο σετ. Τα συνεχόμενα λάθη έδωσαν στους γηπεδούχους την ευκαιρία να προηγηθούν 2-1, ωστόσο οι «πράσινοι» επανήλθαν και εφάρμοσαν τις οδηγίες του προπονητή τους, ισοφαρίζοντας σε 2-2 και στέλνοντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ. Εκεί, η Ελπίδα είχε σταθερό προβάδισμα, αλλά την τελευταία στιγμή ήρθε η ανατροπή και η ήττα με 3-2 σετ.

Κρατάμε τη μαχητικότητα των παιδιών μας και την εξαιρετική εμφάνιση που έκαναν εκτός έδρας, απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους!

Τα σετ: 25-16, 19-25, 25-19, 21-25, 15-13.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κιύτα, Ρετζέπης, Καρατζίβας, Σιμητός, Γαληρόπουλος, Τακματζίδης / Ζλατίντσης (λ), Τολιόπουλος (λ), Μαγδαλιανίδης, Σέμα.