Πραγματοποιώντας κατά διαστήματα εξαιρετική εμφάνιση, η ομάδα των γυναικών της Ελπίδας πέρασε αλώβητη από την όμορφη πόλη των Ιωαννίνων, όπου αντιμετώπισε και κέρδισε τον τοπικό ΑΣ Γιάννενα με 3-0 σετ, για τη 12η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας.

Σε ένα πολύ φιλόξενο και όμορφο γήπεδο, η ομάδα μας πήρε ακόμα ένα «τρίποντο» και ετοιμάζεται για τη δύσκολη εβδομάδα που ακολουθεί, αφού θα πρέπει σε επτά μέρες να δώσει πέντε σημαντικά παιχνίδια, για το Κύπελλο, το πρωτάθλημα, αλλά και για το Final-Four του πρωταθλήματος Νεανίδων της ΕΠΕΣΘ.

Ο κόουτς θέλησε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες, για να δει την ετοιμότητά τους και να ξεκουράσει κάποιες από αυτές, έτσι έπαιξε με διαφορετικές εξάδες σε κάθε σετ. Το εγχείρημα δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία. Ο ΑΣ Ελπίς ευχαριστεί τον γηπεδούχο ΑΣ Γιάννενα για τη φιλοξενία.

Τα σετ: 21-25, 14-25, 22-25.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Τικμανίδου, Βολυράκη, Σαρλή, Ντέρου, Μπόζιου, Νταγκοπούλου / Κοσμίδου (λ), Λάμπρου (λ), Παππά, Κατσόγιαννου, Ζαγαλίκη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Κοσμά, Αρμουτσή, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Σουπιώνη / Δάκου (λ), Στεργιάκη (λ), Ήργη, Πατίκα, Πυργιώτη, Παπακωνσταντίνου, Ιασωνίδου.