Με «πέντε στις πέντε» νίκες ολοκλήρωσαν την πορεία τους στη β’ φάση του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ οι Νεάνιδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που κέρδισαν και τη ΧΑΝΘ στο γήπεδό της με 3-1 σετ.

Οι «πράσινες» έκαναν άλλο ένα καταπληκτικό παιχνίδι, με πολλή ένταση και πάθος: Τα εξαιρετικά σέρβις της Σουπιώνη, τα πολύ ωραία τελειώματα της Παπαδοπούλου, αλλά και η ιδιαίτερα αποτελεσματική υποδοχή από την Στεργιάκη και από την Ιασωνίδου που κατάφεραν να δώσουν καλό ρυθμό στην ομάδα, ήταν τα στοιχεία που έφεραν άλλο ένα «τρίποντο».

Η ΧΑΝΘ από την πλευρά της κατάφερε να κερδίσει το τρίτο σετ, όταν στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι μικρότερες αθλήτριες της Ελπίδας παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, ωστόσο η κατάληξη ήταν η επιθυμητή για την ομάδα μας, η οποία είχε την υποστήριξη των φίλων της και στο κλειστό τη ΧΑΝΘ.

Πλέον, η Ελπίδα ετοιμάζεται να υπερασπιστεί τα περσινά «σκήπτρα» της στο φάιναλ φορ του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ την ερχόμενη εβδομάδα, όπου παρούσες θα είναι επίσης οι ομάδες του Άρη, του Ναυάρχου Βότση και του ΠΑΟΚ.

Τα σετ: 11-25, 15-25, 25-13, 22-25.

ΧΑΝΘ: Φ. Παπαγεωργίου, Παφίλη, Β. Παπαγεωργίου, Μαυρουδή, Αδάμου, Κόντη / Καπόν (λ), Κωνσταντινίδου, Διαμαντή, Στεργιανούδη, Σάλιου, Κωστάρου.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παπαδοπούλου, Αρμουτσή, Στάικου, Σουπιώνη, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη / Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου (λ), Δουμπάρατζη, Γκουγκουτούδη, Δαμιανίδου, Τσιουκάλα, Πέιου, Κουζελόγλου.


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο με τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης και τους πανηγυρισμούς των αθλητριών της Ελπίδας μετά την κατάκτηση της νίκης!

Στιγμιότυπα από τον αγώνα: