Μια ακόμη φανταστική εμπειρία βιώσανε τα παιδιά και οι γονείς της Ακαδημίας Μπάσκετ -πέρσι ταξίδεψαν στην Αθήνα- στο καθιερωμένο πλέον ετήσιο ταξίδι τους.

Προορισμός του ταξιδιού η Λάρισα που την περίοδο των Εορτών είναι πραγματικά υπέροχη.

Η αποστολή της ομάδας ξεκίνησε νωρίς το πρωί από τούς Αμπελόκηπους, το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και έφτασε στη Λάρισα έτοιμη για το πρώτο φιλικό παιχνίδι όπου τα τμήματα της(Μίνι - Προμίνι και Μπαμπίνι) αντιμετώπισαν με την σειρά τα αντίστοιχα τμήματα της Sports Academy.
Το μεσημέρι κατέλυσε στο φιλόξενο ξενοδοχείο Grant Hotel.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας το τμήμα Μίνι αντιμετώπισε το αντίστοιχο τμήμα του Κεραυνού Λάρισας και αφού επέστρεψε στο ξενοδοχείο, όλη η αποστολή της εκδρομής επισκέφθηκε το 'Πάρκο των Ευχών' όπου τα παιδιά πραγματικά διασκέδασαν με το παραπάνω και έφυγαν ενθουσιασμένα!

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 5 Ιανουαρίου, το πρωί η αποστολή της Ακαδημίας μας φιλοξενήθηκε από την Ακαδημία του Γ. Σ Νίκαιας Λάρισας με τα τμήματα του οποίου δόθηκαν πολύ ανταγωνιστικοί και συναρπαστικοί φιλικοί αγώνες.

Το μεσημέρι της Κυριακής η αποστολή ξεκίνησε για την Θεσσαλονίκη όπου επέστρεψε νωρίς το απόγευμα με τα παιδιά, τους γονείς και όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ να είναι κατενθουσιασμένα με την συγκεκριμένη εκδρομή.

Η Ελπίς Αμπελοκήπων ευχαριστεί τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδρομή, τους γονείς που εμπιστεύονται τις εκδηλώσεις της ομάδας,τους υπεύθυνους του Πάρκου των Ευχών και το ξενοδοχείο Grant Hotel για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια που μας πρόσφεραν.

Επίσης τους αθλητικούς συλλόγους, Sports Academy, Κεραυνό Λάρισας και Γ. Σ Νίκαιας Λάρισας καθώς και τους υπεύθυνους προπονητές κ.Βάιο Θεοδωρόπουλο, κ.Λαλάκη Γιάννη και κ.Παπαναστασίου Τέλη για την άψογη φιλοξενία τους.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συντελεστές αυτής της εκδρομής!

Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά σε όλους!