Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό αποτέλεσε για την Ελπίδα Αμπελοκήπων άλλη μία ευκαιρία για να δείξει πώς αντιλαμβάνεται τον αθλητισμό και ποιες αξίες πρεσβεύει, πάντοτε με στόχο την ανάδειξη του ευ αγωνίζεσθαι και τη μεταλαμπάδευση των ιδανικών του αθλητισμού στις νεότερες γενιές.

Οι διεθνείς παίκτες των «ερυθρόλευκων» Μένιος Κοκκινάκης και Άκης Ασπιώτης ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρόσκληση της Ελπίδας να παρευρεθούν στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των ακαδημιών του συλλόγου μας, το πρωί του Σαββάτου (21/12), λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Με την παρουσία τους, οι δύο διεθνείς αθλητές έδωσαν λάμψη στην εκδήλωση και πρόσφεραν χαρά στα παιδιά των ακαδημιών μας, που θαύμασαν από κοντά δύο από τα ινδάλματά τους. Ευχαριστούμε θερμά τον Ολυμπιακό που υποστήριξε την πρωτοβουλία μας και μας βοήθησε να αναδείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο του ελληνικού βόλεϊ.

Σχετική αναφορά έκανε ο Άκης Ασπιώτης στην συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν πολύ όμορφη η κίνηση της Ελπίδας, που το πρωί προσκάλεσε δύο παίκτες από την ομάδα μας, εμένα και τον Μένιο Κοκκινάκη, για να παραστούμε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου. Είναι καλό αυτό που γίνεται εδώ και εύχομαι η Ελπίδα να βρει τον δρόμο της και να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία, γιατί είναι καλό να έχουμε τέτοιες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Την όμορφη εικόνα ολοκλήρωσε η κοινή φωτογράφηση όλων των παικτών και στελεχών της Ελπίδας και του Ολυμπιακού, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο ΕΑΚ Αμπελοκήπων. Όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, στείλαμε μήνυμα αθλητικού πολιτισμού και δείξαμε για άλλη μία φορά ότι κάθε σύλλογος γίνεται δεκτός με σεβασμό και εκτίμηση στους Αμπελοκήπους.

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ένα ακόμα καλύτερο Νέο Έτος 2020 για το ελληνικό βόλεϊ και για όλο τον ελληνικό αθλητισμό!