Δυσάρεστη γεύση είχε για τις Γυναίκες ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς, που συνοδεύτηκε από εκτός έδρας ήττα από τη ΜΕΝΤ με 3-1 σετ, για τη 10η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας μας. Οι «πράσινες» ουσιαστικά δεν μπήκαν στο ματς στα δύο πρώτα σετ, τα οποία έχασαν με απόδοση κατώτερη του αναμενομένου, αλλά η ομάδα μας αντέδρασε δυναμικά στην συνέχεια και μείωσε σε 2-1, βρίσκοντας λύσεις από τις παίκτριες που πέρασαν ως αλλαγές. Το τέταρτο σετ είχε ακόμα περισσότερη ένταση από τα προηγούμενα και πήγε πόντο-πόντο, μέχρι τελικά να βρει νικήτρια τη ΜΕΝΤ, αν και η Ελπίδα άξιζε να το κερδίσει και να οδηγήσει την αναμέτρηση στο τάι μπρέικ.

Μελανό σημείο ήταν η ένταση στο φινάλε του αγώνα, που σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη αστυνομικής δύναμης λίγο έλειψε να οδηγήσει σε χειρότερες καταστάσεις, αλλά η ψυχραιμία που έδειξαν η αποστολή και οι φίλοι της Ελπίδας λειτούργησε καταλυτικά.

Ευχόμαστε το νέο έτος να φέρει καλύτερες ημέρες για το γυναικείο βόλεϊ σε όλα τα επίπεδα. Εμείς από την πλευρά μας θα παραμείνουμε σταθεροί στις αδιαπραγμάτευτες αρχές μας, που περιλαμβάνουν το να μην ασχολούμαστε με τις διαιτητικές αποφάσεις, καθώς επίσης να φροντίζουμε για την υποδειγματική φιλοξενία κάθε ομάδας και την τήρηση του ευ αγωνίζεσθαι τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην εξέδρα του γηπέδου μας.

Ο σύλλογός μας δεν έχει πάντως να εκφράσει κανένα παράπονο για την συμπεριφορά του προπονητή και των αθλητριών της ΜΕΝΤ, τις οποίες και συγχαίρουμε για τη νίκη τους.

Τα σετ: 25-23, 25-11, 21-25, 30-28.

ΜΕΝΤ: Κυριακίδου, Νικολαΐδου, Μπαλλογιάννη, Καψαχείλη, Παπαστεφάνου, Σωτηρίου / Καψαμπέλη (λ), Αβραμίδου (λ), Μουμόλη, Γκάλιου, Νικούλη.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Παπαδοπούλου, Σουπιώνη, Αρμουτσή / Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου (λ), Πυργιώτη, Πατίκα, Κοσμά, Ήργη.