Καταπληκτική εμφάνιση έκαναν οι Νεανίδες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που θριάμβευσαν επί του Ναυάρχου Βότση με 3-0 σετ στο «Ι. Λεμονίδης», για τη 2η αγωνιστική της β' φάσης του Πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.

Οι «πράσινες» παρουσιάστηκαν αποφασισμένες για τη νίκη και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον κατά τα άλλα υπολογίσιμο αντίπαλό τους, πραγματοποιώντας εμφάνιση για σεμινάριο: Οι εκπληκτικές άμυνες και το σέρβις της Πυργιώτη, τα kill χτυπήματα της Παπαδοπούλου, τα εντυπωσιακά μαζέματα και τα ωραία τελειώματα της Σουπιώνη, με την Αρμουτσή να υψώνει ως συνήθως ένα τείχος στο φιλέ,  την Παπαγρηγορίου για ακόμη μία φορά να... αφιερώνει στο σέρβις, την πασαδόρο Πατίκα να ενορχηστρώνει καλά την ομάδα και τη λίμπερο Στεργιάκη πανταχού παρούσα, δημιούργησαν διαφορά ασφαλείας και έδωσαν την ευκαιρία στον προπονητή να ρίξει στον αγωνιστικό χώρο και τις κορασίδες, οι οποίες σε συνδυασμό με την εμπειρία της Ιασωνίδου ολοκλήρωσαν το παιχνίδι αφήνοντας την πιο γλυκιά γεύση.

Φυσικά ο υπέροχος κόσμος της Ελπίδας ήταν επίσης μεταξύ των... «διακριθέντων», καθώς έδωσε στην ομάδα τον ρυθμό και τον κράτησε μέχρι το τέλος.

Τα σετ: 25-17, 25-17, 25-14.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Αρμουτσή, Πατίκα, Σουπιώνη, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη, Παπαδοπούλου / Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου (λ), Δουμπάρατζη, Τσιουκάλα, Γκουγκουτούδη, Στάικου, Πέιου, Δαμιανίδου.

ΑΠΣ Ν. ΒΟΤΣΗΣ: Γαροφαλάκη, Αντύπα, Κυριακίδου, Επίκουρου, Τριλυράκη, Πετροπούλου / Ωραιοπούλου (λ), Αγιομαμίτου (λ), Μυλωνάκη, Μιτελούδη, Βογιατζόγλου, Πιτσιγκώνη, Μαχαίρα, Ζαφειρίου.