Άλλη μία επιτυχημένη εμφάνιση και μία σημαντική νίκη θα κυνηγήσει η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, απέναντι στην ισχυρή ΕΑ Λαρίσης, την οποίο φιλοξενεί αύριο (Τετάρτη 11/12) στις 19:00 στο «Ι. Λεμονίδης», σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας Γυναικών.

Οι «πράσινες» θα διεκδικήσουν το «τρίποντο», ώστε να προσπεράσουν την αντίπαλό τους στη 2η θέση της κατάταξης και ταυτόχρονα να παραμείνουν σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο του ομίλου, Ακαδημία Πρωταθλητών Πεύκων.

«Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πραγματοποιεί μία πορεία αντάξια των προσδοκιών μας. Έχουμε κερδίσει έξι από τους επτά αγώνες μας μέχρι στιγμής και χάσαμε μόνο από την πρωτοπόρο του ομίλου μας, σε μια βραδιά που η εμφάνισή μας δεν ήταν καλή. Θέλουμε να συνεχίσουμε τα επιτυχημένα αποτελέσματα, να δείχνουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι σε κάθε αντίπαλο και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε», τόνισε ο προπονητής της Ελπίδας, Γιώργος Κοτόρτσης, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Μας χωρίζει ένας βαθμός από τη Λάρισα. Θα κυνηγήσουμε τη νίκη για να παραμείνουμε ψηλά στην κατάταξη και να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση την προσπάθειά μας, η οποία πάντως δεν σταματά ποτέ, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων».

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους, που στηρίζουν σταθερά τα κορίτσια της Ελπίδα Αμπελοκήπων στη φετινή πορεία τους:
«Το γήπεδο γεμίζει στους εντός έδρας αγώνες, ο κόσμος της Ελπίδας δείχνει ενθουσιασμό και θέλουμε να τον κρατήσουμε κοντά μας, με τις καλές εμφανίσεις μας. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε και την Τετάρτη τους φιλάθλους στο πλευρό μας και ότι θα τους ανταμείψουμε με την απόδοσή μας και με τη νίκη».