Με στόχο να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να συνεχίσει ό,τι και στα δύο προηγούμενα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια, αναχώρησε για την Κρήτη η Ελπίδα Αμπελοκήπων, που θα αναμετρηθεί με τον επίσης νεοφώτιστο ΟΦΗ το Σάββατο (30/11) στις 16:30, για την 5η αγωνιστική. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας διαδικτυακά (live stream), μέσα από το volleyleague.gr.


Ακολουθεί η προαγγελία της Volleyleague για την αναμέτρηση, με δηλώσεις του προπονητή της Ελπίδας, Σπύρου Γκολίτση:

Το ντέρμπι των νεοφώτιστων μεταξύ του Ο.Φ.Η. και της Ελπίδας Αμπελοκήπων είναι το πρώτο χρονικά που θα ξεκινήσει το Σάββατο 30/11 στις 16.30 για την 5η αγωνιστική της Volley League και θα μεταδοθεί σε Livestreaming από το volleyleague.gr (5η αγωνιστική, 30/11, 16.30, Volley League T.V., Διαιτητές: Μυλωνάκης, Αγγελίδης).

Οι περσινοί πρωταθλητές στους δύο ομίλους της Α2 ανδρών θα μονομαχήσουν για πρώτη φορά στην επαγγελματική κατηγορία.

Ο Ο.Φ.Η. μετά και την επιστροφή του Καραμπαλί από την Κολομβία όπου έδωσε αγώνες με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, στοχεύει στην δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα που θα την καθιερώσει στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Χρειαζόμαστε βαθμούς και πρέπει να μαζέψουμε όσους περισσότερους μπορούμε τώρα" τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο ofierasitechnis.gr, o προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

«Είχαμε δύσκολα παιχνίδια στο ξεκίνημα με Παναθηναικό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αλλά και ατυχίες με απουσίες παικτών όπως ο Τσούλαφιτς και ο Καραμπαλί, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι και πλήρεις. Η Ελπίδα είναι μια αγωνιστική ομάδα. Χρειάζεται προσπάθεια για να κερδίσεις κάθε αντίπαλο. Εχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας. Παίζουμε μέσα στο σπίτι μας και στόχος είναι η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Καλώ τον κόσμο να φτιάξει μια ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο και μετά να πάμε και στο ποδόσφαιρο και να πανηγυρίσουμε μια ακόμη νίκη».

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα αναζητά η Ελπίδα Αμπελοκήπων. Οι «πράσινοι» έχουν έναν βαθμό στο ενεργητικό τους αλλά και καλές εμφανίσεις απέναντι σε πιο δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα και όπως λέει και ο προπονητής Σπύρος Γκολίτσης θα πρέπει «εκτός από μπράβο και συγχαρητήρια να μαζέψουμε και βαθμούς». Πιθανή θεωρείται η επιστροφή του Χαριδήμου στην ενεργό δράση.

Ο Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε για τον αγώνα: «Η ομάδα μας έχει δείξει ότι πιέζεται όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της και δεν βγάζει το καλό της πρόσωπο, ενώ αντίθετα εκτός έδρας παίζει πιο απελευθερωμένα. Όσα σετ έχουμε πάρει σ’ αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές ήταν μακριά από το γήπεδό μας και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση. Ο ΟΦΗ θα είναι το φαβορί, καθώς δείχνει ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, με τέσσερις ξένους που της δίνουν επιλογές, αλλά από την πλευρά μας θα πάμε στην Κρήτη με στόχο να κάνουμε άλλη μία ανταγωνιστική εμφάνιση σε εκτός έδρας παιχνίδι. Κοιτάμε βήμα-βήμα τη βελτίωση της ομάδας μας, ενόψει ενός δύσκολου μήνα, με δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν οι αγώνες απέναντι στους τρεις πρωτοπόρους της βαθμολογίας».

 

Πρόκειται για την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Volley League.