Ο προπονητής της Ελπίδας, Σπύρος Γκολίτσης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Είδαμε μία μέτρια Κηφισιά, αλλά και μία πολύ κακή Ελπίδα, μία ομάδα που χάνει μόνη της. Σε όλα τα πρώτα σετ όλων των αγώνων μας, σε Λιγκ Καπ και σε πρωτάθλημα, είμαστε πάνω στο σκορ μέχρι τους 15-16 πόντους, αλλά στο τέλος χάνουμε το σετ και τον αγώνα. Είμαι πολύ εκνευρισμένος...».

Ο ακραίος της Ελπίδας, Ευθύμης Γαληρόπουλος, ο οποίος γιόρτασε χθες τα 21α γενέθλιά του και στο τέλος του αγώνα τον περίμενε μία τούρτα - έκπληξη,  δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Η Κηφισιά έδειξε ότι ήταν πιο έτοιμη σε πολλά τεχνικά σημεία. Υστερήσαμε στην υποδοχή, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε ικανοποιητικά την πρώτη μας μπάλα για να τελειώσουμε φάσεις. Είμαστε μία νεανική ομάδα και 10 από τους 14 παίκτες παίζουν για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία. Ίσως μπαίνουμε “τρακαρισμένοι” στο παιχνίδι, αλλά το νεαρό της ηλικίας δεν αποτελεί δικαιολογία, πρέπει να είμαστε ετοιμοπόλεμοι σε κάθε αγώνα. Αν δουλέψουμε περισσότερο και αποφύγουμε το άγχος, θα έχουμε πολύ καλές εμφανίσεις, όπως αυτή της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ».

Ο προπονητής της Κηφισιάς, Νίκος Ζαλμάς, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν επαναλάβαμε την κακή εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου.Ένα παιχνίδι κρίσιμο, κυρίως για την σκέψη της ομάδας μας καθώς ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν, στέφθηκε από νίκη. Είχαμε κάποια νεκρά διαστήματα, δεν εκμεταλλευτήκαμε τα πολλά σπασίματα που κάναμε στο μπλοκ ώστε να τελειώσουμε ευκολότερα το δεύτερο και το τρίτο σετ και γι’ αυτό είχαμε αγχωτικό φινάλε στα σετ. Κρατήσαμε σε αρκετά υψηλό επίπεδο το σάιντ άουτ, ίσως για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα. Εύχομαι αυτή η εμφάνιση να είναι η αρχή μιας κανονικότητας στην οποία θέλουμε να μπούμε σιγά-σιγά, γιατί τόσο ο Οκτώβριος όσο και ο Νοέμβριος ήταν πολύ δύσκολοι μήνες για εμάς».

Ο ακραίος της Κηφισιάς, Μάκης Κολτσιάκης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι μία εκτός έδρας νίκη που μας δίνει ψυχολογική τόνωση, γιατί δεν είχαμε κάνει καλή εμφάνιση απέναντι τον Ηρακλή. Όλη αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε καλύτερα στις προπονήσεις και “βγάλαμε” κάποια στοιχεία στον αγώνα. Ελπίζω να είμαστε υγιείς, χωρίς άλλα προβλήματα τραυματισμών, ώστε να έχουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, να βελτιωνόμαστε και να αναζητάμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα».