Το γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων διοργάνωσε συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα και μίλησαν οι προπονητές των δύο ομάδων Σπύρος Γκολίτσης, Γιάννης Ορφανός και οι αθλητές Θάνος Επιτροπάκης και Αργύρης Μαυροβουνιώτης.

Ο προπονητής του Α.Σ. Ελπίς Σπύρος Γκολίτσης δήλωσε: «Δείχνουμε ότι μπαίνουμε καλά στο κάθε παιχνίδι, η προσήλωση των παιδιών και η μελέτη κάθε αντιπάλου δείχνει ότι αρχικά αποδίδει, αλλά παρότι μπήκαμε καλά και είχαμε ένα προβάδισμα τριών-τεσσάρων πόντων μέχρι τον 16ο πόντο του πρώτου σετ, στην συνέχεια παρουσιάσαμε ένα αδικαιολόγητο “κόλλημα” για άλλη μια φορά και το χάσαμε με 25-17. Αυτό μας έκοψε τα πόδια και δεν μπορέσαμε να ξαναμπούμε στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αφού κανένας τομέας δεν λειτούργησε ταυτόχρονα καλά: Όταν πήγαινε καλά το σέρβις μας είχαμε πρόβλημα στην επίθεση, ή το αντίστροφο. Δεν είναι δικαιολογίες οι απουσίες αθλητών, ασφαλώς ο Χαριδήμου είναι ένας πάρα πολύ καλός αθλητής που πήγε πολύ καλά στον αγώνα της πρεμιέρας με τον Παμβοχαϊκό. Ο τραυματισμός του στο 5ο σετ τον αφήνει δύο-τρεις εβδομάδες εκτός, ωστόσο η ομάδα δεν στηρίζεται σε έναν αθλητή, υπάρχουν αξιόλογες μονάδες σε όλες τις ζώνες και πρέπει να καλύπτουμε επάξια και άμεσα το κενό όποιου παίκτη λείπει. Ήθελα σ’ αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια να έχουμε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή, αλλά συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, ακόμα είναι νωρίς. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το προσεχές παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και για εκείνα που θα ακολουθήσουν, έτσι ώστε να είμαστε όσο πιο κοντά στις θέσεις που δίνουν το πλεονέκτημα στα πλέι άουτ».

Ο πασαδόρος του Α.Σ. Ελπίς Θάνος Επιτροπάκης είπε: «Ξεκινήσαμε δυναμικά, ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του κόουτς στην αρχή του αγώνα και πήραμε ένα καλό προβάδισμα, αλλά εκεί που κυλούσαν όλα σωστά, ξαφνικά παρουσιάστηκε πρόβλημα στην επίθεση, δεν μπορούσαμε να πάρουμε εύκολα το σάιντ άουτ και οι αντίπαλοι μας προσπέρασαν. Σίγουρα επηρέασε η απουσία του Στέφανου Χαριδήμου. Δεν πτοούμαστε και προχωράμε, για να δείχνουμε κάτι καλύτερο από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, για τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας με 3-0 σετ. Αυτό θέλαμε, ξέραμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε και το καταφέραμε. Σίγουρα επηρέασε την Ελπίδα η απουσία του βασικού της διαγωνίου, του Χαριδήμου, ίσως αυτό ήταν ένα αβαντάζ για εμάς. Τώρα έχουμε μπροστά το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, απέναντι στην Κηφισιά, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, όσον αφορά στα ξεκινήματά μας. Νομίζω ότι η ομάδα αγώνα με τον αγώνα θα παρουσιάζεται βελτιωμένη».

Ο ακραίος του Ηρακλή Αργύρης Μαυροβουνιώτης είπε: «Πήραμε ένα “τρίποντο” το οποίο ζητούσαμε. Ξεκινήσαμε το ματς λίγο νωθρά και νωχελικά, ωστόσο ακούσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας στα τάιμ άουτ, καταφέραμε να βρούμε ρυθμό και να κατακτήσουμε το πρώτο σετ. Ήταν μια μεστή εμφάνιση από την ομάδα μας, ενώ είναι γεγονός ότι η Ελπίδα επηρεάστηκε από την απουσία του διαγωνίου της. Ένα “ευχαριστώ” στον κόσμο μας, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήρθε στο γήπεδο. Τους περιμένουμε και στην έδρα μας, στο επόμενο παιχνίδι με την Κηφισιά».