Τις θερμές ευχές και τη θετική ενέργεια των ανθρώπων του “Bad Habit”, που αποτελεί Χορηγό του συλλόγου μας, δέχθηκαν οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον υπέροχο χώρο του καφέ - μπαρ που αποτελεί σημείο αναφοράς στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (02/11), οι βολεϊμπολίστριες της Ελπίδας έδωσαν ραντεβού για ένα τονωτικό ποτό στο “Bad Habit”, όπου τις υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης και σταθερός υποστηρικτής του συλλόγου μας, ο πάντοτε πρόσχαρος και φιλόξενος Κοσμάς Καγκάνης, ευχόμενος καλή επιτυχία στην σημερινή αναμέτρηση των κοριτσιών με τον ΑΟ Καβάλα (18:30, «Ι. Λεμονίδης»), αλλά και σε ολόκληρη την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών.

Το καφέ - μπαρ “Bad Habit” αποτελεί χορηγό των ομάδων βόλεϊ γυναικών, νεανίδων και κορασίδων για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, ενισχύοντας την προσπάθεια των ανερχόμενων αθλητριών της Ελπίδας, οι οποίες στοχεύουν πάντοτε στην κορυφή.

BAD HABIT

Ένας παλιός αχυρώνας μετατράπηκε σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο με industrial ύφος στοχεύοντας να γίνει η πιο αγαπημένη “κακή συνήθεια” όλης της πόλης. Ένα σύγχρονο "μπαρ - σπίτι" διαμορφωμένο από άκρη σε άκρη να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε βαγόνι τρένου και urban διαμέρισμα τριαντάρη σε ευρωπαϊκή μητρόπολη. Ιδανικό από το πρωί για καφέ και πρωινό, για ένα διάλειμμα από τη δουλειά ή ένα επαγγελματικό ραντεβού, ακόμα και για να διαβάσεις το βιβλίο σου συνοδεία με ένα αμερικανικό ή γαλλικό breakfast basket και μία κούπα εσπρέσο από την εξαιρετική ιδιωτική ποικιλία Illy, μέχρι αργά το βράδυ για ποτό.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 18-20, στον παλιό Ερωτικό, Σταυρούπολη

Ακολουθήστε το Bad Habit στο Facebook

 

Δείτε το photo album από την επίσκεψη της γυναικείας ομάδας της Ελπίδας Αμπελοκήπων στο “Bad Habit”: