Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ, κατά σειρά, στο Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων, όπου θα φιλοξενήσει τον Α’ Όμιλο της Α’ Φάσης του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς», εγκαινιάζοντας επίσημα τη νέα αγωνιστική περίοδο, που για πρώτη φορά βρίσκει τον σύλλογο στη Volleyleague των ανδρών.

Ενόψει των αναμετρήσεων με τον Ηρακλή (Σάββατο 26/10, 20:00) και με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 27/10, 21:00), ο προπονητής των «πράσινων», Σπύρος Γκολίτσης, δήλωσε:

«Οι αγώνες του Λιγκ Καπ “Νίκος Σαμαράς” θα αποτελέσουν για εμάς ένα πολύ καλό τεστ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ ικανούς αντιπάλους, δύο συλλόγους που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ. Θα είναι χαρά μας να διοργανώσουμε τον Α’ Όμιλο της διοργάνωσης στο Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων και μέσα από αυτά τα παιχνίδια η ομάδα μας θα μετρήσει τις δυνάμεις της, έτσι ώστε να ετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος».

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Ε.Α.Κ. Αμπελοκήπων, με τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ ανά ημέρα (γενική είσοδος). Στους αγώνες της Ελπίδας ισχύουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας αξίας 50 ευρώ.