Τα φτερά τους άνοιξαν οι γυναίκες της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που ξεκίνησαν με τον ομορφότερο τρόπο τη νέα σεζόν και έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα, κερδίζοντας με 3-1 σετ τον ΑΣ Γιάννενα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας Γυναικών.

Με τους φίλους του συλλόγου να δημιουργούν ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα στο «Ι. Λεμονίδης» και με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας να δίνουν επίσης το «παρών», αποδεικνύοντας στην πράξη την ενότητα του συλλόγου και στηρίζοντας την προσπάθεια των κοριτσιών μας, οι «πράσινες» κατάφεραν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με μία καλή εμφάνιση και με το «τρίποντο».

Μελανό σημείο της αναμέτρησης ήταν ο τραυματισμός της Εβίτας Καρακατσιάνη του ΑΣ Γιάννενα στο γόνατο, στην αρχή του 2ου σετ και ενώ το σκορ ήταν 4-6. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και σύντομη επάνοδο στη νεαρή κεντρικό, η οποία αγωνίζεται στα Γιάννενα ως δανεική από την Ελπίδα, αποτελώντας μία αθλήτρια που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου μας.

Τα σετ: 25-16, 25-16, 22-25, 25-15.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Γ. Γεωργιάδης): Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Παπαδοπούλου, Σουπιώνη, Αρμουτσή (Δάκου -λ, Στεργιάκη -λ, Παπαγρηγορίου, Πυργιώτη).

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Κ. Τσιούπης): Ντέρου, Παππά-Ζώη, Τοπάλη, Μπόζιου, Καρακατσιάνη, Σαρλή (Κοσμίδου -λ, Μάντη -λ, Νταγκοπούλου, Κουρτομανίτη).

Στιγμιότυπα από την αναμέτρηση, με τον φακό του imagecreation.gr: