Ο ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων ανακοινώνει την ένταξη του ορθοπαιδικού χειρουργού, δρ. Θεόδωρου Μιχαήλ, στο στελεχιακό δυναμικό του συλλόγου, σε ρόλο υπεύθυνου γιατρού της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, καθώς και της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Ο Θεόδωρος Μιχαήλ προέρχεται από τα σπλάχνα της Ελπίδας Αμπελοκήπων και επιστρέφει στο «σπίτι» του, δεδομένου ότι υπήρξε αθλητής της ομάδας βόλεϊ μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του ’90, περνώντας διαδοχικά από τα τμήματα υποδομής και φτάνοντας έως και την κατηγορία ανδρών. Υπήρξε, μάλιστα, από τους βασικούς συντελεστές στην πρώτη άνοδο της Ελπίδας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Σε δήλωσή του, μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο νέος υπεύθυνος γιατρός του συλλόγου εξέφρασε τη βαθιά συγκίνηση και τις ευχαριστίες του: «Είναι πραγματικά μεγάλη η χαρά και η συγκίνηση που αισθάνομαι, για την τιμή που μου έκανε το Δ.Σ. της Ελπίδας Αμπελοκήπων προτείνοντάς μου να αναλάβω την ευθύνη του γιατρού της ομάδας και να επιστρέψω ως ενεργό μέλος στον σύλλογο με τον οποίο έζησα πολύ όμορφες στιγμές στο παρελθόν».

Σύντομο βιογραφικό:

Ο Ορθοπαιδικός Χειρουργός Θεόδωρος Μιχαήλ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ολοκλήρωσε την ειδικότητά του στην Γ’ Πανεπιστημιακή Ορθοπαιδική Κλινική του Α.Π.Θ.. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) Αθλητιατρικής (Sports Medicine), διπλωματούχος της FIFA στην Ιατρική Ποδοσφαίρου και υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής του Α.Π.Θ..
Έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς σε ελληνικά και ξένα περιοδικά, έχει λάβει πέντε βραβεία έρευνας και έχει συμμετάσχει σε πλήθος εκπαιδευτικών συνεδρίων και σεμιναρίων ως εκπαιδευτής και ως ομιλητής. Σήμερα ασκεί την Ορθοπαιδική Χειρουργική στο σύγχρονο ιδιωτικό του ιατρείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και συνεργάζεται με πλήθος ιδιωτικών κλινικών.

Ιατρείο: Καραολή και Δημητρίου 92, Εύοσμος.
Τηλ: 2310705030
Website: ortho-sports.gr

 

Ο πρώην βολεϊμπολίστας της Ελπίδας, Θεόδωρος Μιχαήλ (πάνω δεξιά στη φωτό αρχείου, με το νούμερο 11 στη φανέλα), αναλαμβάνει καθήκοντα υπεύθυνου γιατρού των ανδρικών και γυναικείων ομάδων του συλλόγου.