Την Παρασκευή 14/6 πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της Ακαδημίας μας για τη σεζόν 2018-2019, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την λειτουργίας της. 

Η εκδήλωση περιελάμβανε διαγωνιστικά παιχνίδια για όλα τα τμήματα, διαγωνισμούς τριπόντων & διπόντων για τους μεγαλύτερους, φιλικό επίδειξης για τα τμήματα Εφηβικού και Παιδικού υπό την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας των αθλητών! 

Είχαμε βραβεύσεις των νικητών και δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλες τις κατηγορίες και απονομές πλακετών στους χορηγούς μας (AUTOCONTROL - ΕΜΠΟΡΊΑ ΠΟΤΩΝ ΑΦΟΙ ΜΑΣΤΑΚΑ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ε.ΠΑΠΑΣΤΑΜΑΤΙΟΥ - ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ & ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ - ΚΑΤΑΣΤΉΜΑΤΑ Ο ΠΟΔΗΛΆΤΗΣ - ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Α. ΠΕΧΛΙΒΑΝΙΔΗΣ - ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΓΑΤΊΔΗΣ FRESH.) που μας στήριξαν καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τους Ευχαριστούμε Πολύ. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ.Λάζαρος Κυρίζογλου, ο Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Γιώργος Κυριλίδης και η δημοτική σύμβουλος κα.Κική Ζωναρέλη. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους αθλητές μας και τους γονείς τους για την όμορφη χρονιά που μας χάρισαν, για τον σεβασμό και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη. 

Τέλος ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές της Ακαδημίας μας, με τους οποίους ανταλλάσουμε καθημερινά σκέψεις, εμπειρίες, ιδέες και αγωνίες, χωρίς την προσπάθεια των οποίων δε θα ήταν ποτέ δυνατόν να παρουσιάσουμε αυτό το καλό αποτέλεσμα! 

Καλό καλοκαίρι!!