Σε έναν απίστευτο αγώνα η ομάδα μας νίκησε με 2-3 σετ τη ΧΑΝΘ και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαζί την άνοδο στην Α1 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν 0-2 με αποτελεσματικότητα σε μπλοκ κι επίθεση, ενώ πυροβολούσαν και από τη θέση του σερβίς.

Στο τρίτο σετ δόθηκε πραγματική μάχη, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο, ένα σετ που κέρδισε με την εμπειρία της ΧΑΝΘ.

Επηρεασμένα τα παλικάρια μας από την έκβαση του 3ου σετ, μπήκαν μουδιασμένα στο 4ο, η ΧΑΝΘ ξέφυγε από την αρχή και οδήγησε το ματς στο tie break, όπου πραγματικά έσπασαν καρδιές.

Καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ, η ομάδα μας είχε 2 match ball (13-14, 14-15), μετά ήταν σειρά της ΧΑΝΘ να φτάσει μια ανάσα από τον τίτλο με match ball (16-15), αλλά μίλησε η θέληση και η ψυχή της Ελπίδας, που ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και κέρδισε αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

Ο αγώνας ήταν διαφήμιση για το βόλεϊ και πραγματικά αξίζουν συγψαρητήρια και στις 2 ομάδες για το θέαμα που προσέφεραν, καθώς επίσης οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα άξια αναφοράς.

Τα σετ: 21-25, 23-25, 25-23, 25-19, 16-18

 

ΧΑΝΘ (Ζιώγας): Παπάζογλου, Ρεμπούτσιας, Παπαδημητρίου, Γιάγκος, Τσιάρας, Ιωαννίδης / Παππάς (λ), Χρυσάφης, Αρτακιανός, Παραδεισιάνος, Σιούτης.

Ελπίς (Γεωργιάδης): Καρακόλιας, Επιτροπάκης, Παπαδόπουλος, Μάρτσης, Χαριδήμου, Αντωνίου, Σταυρίδης (λ), Χατζηχρηστάκης, Όσσας, Γιαμακίδης, Γαληρόπουλος Ε., Γκιρτζίκης