Με εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στη νέα χρόνια η ανδρική ομάδα της Ελπίδας, κερδίζοντας την ΧΑΝΘ με 3-0 και κατακτώντας τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα. Ηταν μία μεγάλη νίκη που επισφράγισε την καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του Γιώργου Γεωργιάδη, την κράτησε αήττητη για 12ο συνεχόμενη αγώνα και την έφερε στην κορυφή της Α2 Ανδρών.

Το ντέρμπι κορυφής συγκέντρωσε πολύ κόσμο στο «Ι. Λεμονίδης» και οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι τα μέσα του πρώτου σετ. Ενα σερί του Επιτροπάκη και η αποτελεσματικότητα των περιφερειακών (με επικεφαλής τον ασταμάτητο Χαριδήμου) έκανε το σκορ 20-17 και εκεί ουσιαστικά κρίθηκε το σετ.

Το 1-0 έδωσε αυτοπεποίθηση στην Ελπίδα και σε συνδυασμό με την βελτίωση στο μπλοκ η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά των γηπεδούχων. Εχοντας και την βοήθεια του κόσμου οι «πράσινοι» πατούσαν όλο και καλύτερα στο γήπεδο, ο αντίπαλος δεν μπορούσε να βρει λύσεις και έτσι ολοκληρώθηκε ο θρίαμβος που πανηγυρίστηκε δεόντως από όλους.

Τα σετ: 25-22, 25-19, 25-14

ΕΛΠΙΣ (Γεωργιάδης): Παπαδόπουλος, Οσσας, Επιτροπάκης, Χαριδήμου, Μάρτσης, Καρακόλιας, Σταυρίδης (λ).

ΧΑΝΘ (Ζιώγας): Παπαδημητρίου, Παραδεισάνος, Τσιάρας, Χρυσάφης, Παπάζογλου, Ευγενίδης, Πάντσιος (λ) - Γιάγκος, Ιωαννίδης, Ρεμπούτζιας, Αρτακιανός.

* Τα άλλα αποτελέσματα: Μακεδονικός - Νέστωρ 3-1, ΑΕΝ Πανοράματος - Αναγ. Αρτας 3-1, Αθλος - Απόλλων Καλ. 2-3, Πιερικός - Νίκη Αιγ. 3-1, Πήγασος - ΑΟ Σερρών 3-0.

* Η επόμενη αγωνιστική: Ελπίς - ΑΟ Σερρών (19/1), ΣΠΑ Καρδίτσας - Αναγ. Αρτας, ΑΕΝ Πανοράματος - Νίκη Αιγ., Πιερικός - ΧΑΝΘ, Πήγασος - Νέστωρ, Μακεδονικός - Αθλος.