Ιστορία ετοιμάζονται να γράψουν οι ομάδες Παίδων και Κορασίδων της Ελπίδας, αφού για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν και οι δύο στις τελικές φάσεις των αντίστοιχων Πανελληνίων Πρωταθλημάτων. Για τους Παίδες θα είναι μάλιστα η πρώτη συμμετοχή σε Final Four, ενώ για τις κορασίδες η έκτη.

Η… διπλή «πράσινη» αποστολή αναχωρεί το πρωί της Πέμπτης για την Αθήνα και θα την ακολουθήσουν την Παρασκευή αρκετοί γονείς και φίλοι του συλλόγου, για να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών και αθλητριών μας. Οι αγώνες θα γίνουν στο Μοσχάτο για τα αγόρια και την Γλυφάδα για τα κορίτσια, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής και τους αντίστοιχους Δήμους.

Την ομάδα Παίδων αποτελούν οι Ραφαήλ Σιμητός, Χρήστος Γιαμακίδης, Σωκράτης Πέτρου, Λευτέρης Γιαμούκογλου, Χρήστος Σαλταφερίδης, Ασημάκης Αντωνιάδης, Μιχάλης Ρετζέπης, Παύλος Μαγδαλιανίδης, Γιώργος Σειράς, Παναγιώτης Χατζηνάκος, Ιάσων Αθανασίου, Τάσος Τακματζίδης, Βασίλης Παπουλίδης, Γιώργος Πούλος και την συνοδεύουν οι προπονητές Βαλάντης Μαμάης και Γιώργος Καραβιδόπουλος και ο έφορος Δημήτρης Χατζηνάκος.

Στην αποστολή των Κορασίδων συμμετέχουν οι αθλήτριες Δέσποινα Θωμαΐδου, Νίκη Κιορπέογλου, Τατιάνα Αρμουτσή, Στέλλα Ιασωνίδου, Μαρία Αντωνιάδου, Αλεξάνδρα Ράντοβιτς, Ιωάννα Σουπιώνη, Ηλιάνα Γούση, Ευαγγελία Αθανασιάδου, Ραφαέλα Καλομοίρη, Βαλεντία Πυργιώτη, Ευαγγελία Τσουμπέκη, Στέλλα Τάτση, Μαρία Δριντσούδη, Αναστασία Χριστοδούλου, ο προπονητής Γιώργος Χρυσομαλλίδης, η φυσιοθεραπεύτρια Ηώ Λουτατίδου και ο έφορος Αγγελος Ταλαμπίρης.

Το πρόγραμμα των αγώνων:

ΠΑΙΔΕΣ (Μοσχάτο)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/6: 19.00 Εβρος Σουφιλίου - ΑΟ Καλαμάτα 80 21.00 Ελπίς - ΓΕ Ηρακλείου
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6: 19.00 Ελπίς - Εβρος 21.00 ΓΕ Ηρακλείου - Καλαμάτα 80
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6: 14.00 Ελπίς - Καλαμάτα 80 16.00 Εβρος - ΓΕ Ηρακλείου

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (Γλυφάδα)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/6: 18:00 Ελπίς - Ηρακλής Κηφισιάς 20:00 ΑΟ Μαρκοπούλου - Αρης
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/6: 17:00 ΑΟ Μαρκοπούλου - Ηρακλής Κηφ. 19:00 Ελπίς - Αρης
ΚΥΡΙΑΚΗ 24/6: 13:00 Ελπίς - ΑΟ Μαρκοπούλου 15:00 Ηρακλής Κηφ. - Αρης

* Δείτε το Promo Video της Ελπίδας για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΕΔΩ