Aλλη μία πειστική εμφάνιση, έχοντας απέναντι τον βασικότερο αντίπαλό της στη μάχη για τον φετινό τίτλο, έκανε την Τετάρτη η ομάδα Παμπαίδων της Ελπίδας. Τα παιδιά του Βαλάντη Μαμάη, που σε εννέα αγώνες δεν έχουν χάσει ούτε σετ, νίκησαν με 3-0 τον ΠΟ Μουδανιών και προκρίθηκαν ως πρώτοι στο Final Four.

Η αναμέτρηση των δύο κορυφαίων ομάδων πρόσφερε καλό θέαμα στον κόσμο και ειδικά στο πρώτο σετ ήταν πραγματικό ντέρμπι. Στη συνέχεια όμως η Ελπίδα επέβαλε την ανωτερότητά της και έφτασε στη νίκη που την φέρνει για όγδοη φορά στους τελικούς.

Για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης απομένει ο αγώνας της Παρασκευής με τον Αρη, ενώ στον ημιτελικό οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον τέταρτο της βαθμολογίας Αίαντα Ευόσμου, σε μία επανάληψη του περυσινού τελικού. Στον άλλο ημιτελικό ο ΠΟΜ θα παίξει με τον Πήγασο.

Τα σετ: 25-23, 25-19, 25-20

ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Πέτρου, Τακματζίδης, Γιαμακίδης, Σαλταφερίδης, Γιαμούκογλου, Παπουλίδης, Αντωνιάδης (λ) - Ακριτίδης, Σειράς.

ΠΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Ροδοβίτης): Μέγας, Θωμαδάκης, Θ. Κλεπουσνιώτης, Τσάλας, Κασκανιώτης, Μωραϊτόπουλος, Λεονταρίδης (λ) - Οικονόμου (λ), Βαμβακάς, Δ. Κλεπουσνιώτης, Κουβράκης.