Παρούσα σε Final Four Κορασίδων για όγδοη συνεχόμενη χρονιά θα είναι η Ελπίδα, διατηρώντας την παράδοση των διακρίσεων στις μικρές ηλικίες. Οι «πράσινες» ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος το βράδυ της Τετάρτης στη Θέρμη, όπου νίκησαν για δεύτερη φορά τον Ατρόμητο Τριαδίου με 3-0 και πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς.

Πέρα από τη νίκη που ήταν το ζητούμενο, τα κορίτσια της Ελπίδας πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις τους, αξιοποίησαν το σέρβις και κυριάρχησαν στο μπλοκ, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν περιθώρια στην μαχητική ομάδα του Τριαδίου. Η ομάδα του Γιώργου Χρυσομαλλίδη είχε τον έλεγχο σε όλα τα σετ, παρά την αντίδραση των γηπεδούχων στο δεύτερο και στο τρίτο.

Τα σετ: 14-25, 19-25, 19-25

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γαϊδατζής): Χρ. Πατίκα, Ε. Πατίκα, Νάνου, Μπέσσα, Κωστάκη, Παπλωματά, Στεργιάκη (λ) - Μπουσνάκη, Πογωνίδου, Σπανού, Κανικάτσικ.

ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης): Δριντσούδη, Αρμουτσή, Αθανασιάδου, Σουπιώνη, Ράντοβιτς, Χριστοδούλου, Ιασωνίδου (λ) - Θωμαϊδου (λ), Αντωνιάδου, Κιορπέογλου, Καλομοίρη, Πυργιώτη.

* Οι ημερομηνίες του Final Four θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες και η Ελπίδα θα αντιμετωπίσει την πρώτη μέρα τον Ν. Βότση, την δεύτερη το νικητή του ζευγαριού ΠΑΟΚ - Μακεδόνες και την τρίτη τον Αρη.