Η αντίστροφη μέτρηση για το φετινό Final Four Εφήβων της ΕΠΕΣΘ ξεκίνησε την Παρασκευή με την Συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η Ενωση. Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ, που εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για τους αγώνες.

«Χαίρομαι που βρίσκομαι εκ νέου εδώ για να εκπροσωπήσω την Ελπίδα και είναι ιδιαίτερη τιμή για μας να είμαστε σε δεύτερο συνεχόμενο Final 4. Είχαμε μία πολύ καλή παρουσία πέρσι και εύχομαι και φέτος να δείξουμε κάτι ανάλογο. Εχουμε τρία δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας σε λίγες μέρες, γιατί μεσολαβεί και ο αγώνας της ανδρικής ομάδας. Παρόλα αυτά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και φυσικά έχουμε στόχο να διεκδικήσουμε την είσοδό μας στον τελικό, την παρουσία μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το τρόπαιο», δήλωσε ο τεχνικός της Ελπίδας Γιώργος Καραβιδόπουλος.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Καρακόλιας επισήμανε: «Πιστεύω πως θα είναι πολύ ανταγωνιστικό το Final 4, αφού όλες οι ομάδες είναι ισάξιες μεταξύ τους. Αρκετά από τα παιδιά αγωνίζονται και σε ανδρικές ομάδες της Α1 και Α2. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους, ένα τουρνουά χωρίς τραυματισμούς και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Το πρόγραμμα του Final Four:

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/1
18.00 Ηρακλής - Αρης
20.00 Ελπίς - Πήγασος

ΔΕΥΤΕΡΑ 29/1
18.00 Μικρός Τελικός
20.00 Τελικός