Με ήττα χωρίς συνέπειες από τον Πήγασο στην Πολίχνη ολοκλήρωσε η εφηβική ομάδα την παρουσία της στην β’ φάση του πρωταθλήματος, που φυσικά σφραγίστηκε με την πρόκριση στο Final Four για έκτη φορά στην ιστορία της. Εκεί η Ελπίδα θα διεκδικήσει για πρώτη φορά τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με αντίπαλο και πάλι τον Πήγασο.

Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον και ο Γιώργος Καραβιδόπουλος χρησιμοποίησε παίδες και εφήβους που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής, απέναντι στους γηπεδούχους που έπαιξαν σε όλο το παιχνίδι με τους βασικούς. Οι νεαροί «πράσινοι» τα πήγαν πολύ καλά και έχασαν οριακά το πρώτο και το τρίτο σετ, στα οποία προηγήθηκαν με 19-21 και 20-22.

Tα σετ: 25-23, 25-16, 25-23

ΠΗΓΑΣΟΣ (Μπρουκς): Καϊλής, Αϊβαλιώτης, Κοτζάι, Καπετανίδης, Εξηνταβελώνης, Μπούτος, Τζιάβρας (λ) - Ε. Παυλίδης (λ), Π. Παυλίδης, Παπαδημητρίου, Κομητούδης, Παραφέστας.

ΕΛΠΙΣ (Καραβιδόπουλος): Σιμητός, Καλλέργης, Αθανασίου, Γκιτέρσος, Σαλταφερίδης, Σκλόπης, Καρακόλιας (λ) - Πούλος (λ), Ρετζέπης, Κ. Χατζηνάκος, Μαγδαλιανίδης, Γιαμακίδης.

(Φωτογραφίες: Θ. Σγουρός)